Addenda wint Dutch Tulip Award met Campanula Ambella

Addenda heeft in 2017 een Dutch Tulip Award gewonnen met de Campanula Ambella Intens Purple. Het bedrijf kreeg deze prijs in de categorie: ‘Tuinplanten’. De Dutch Tulip Award heeft het aanzien van een Oscar.

Oordeel van de jury

“De Campanula Ambella Intens Purple is zeer kleurvast met een intense paarse kleur, deze plant doet zijn naam eer aan. Campanula Ambella heeft wel 1500 bloemen en knoppen en heeft daarnaast een rijke uitstraling. Het is een lange doorbloeier”, aldus de Jury.

Andere genomineerde

Rael Duijvestijn werd ook genomineerd. Ditmaal betrof de nominatie de Primula Pricanto in de categorie: ‘Kamerplanten’. Jammer genoeg viel Rael Duijvestijn niet in de prijzen.

Campanula Ambella Intens Purple

In Europa wordt de Campanula Ambella Intens Purple exclusief verkocht door Addenda, voor meer informatie kunt u contact opnemen met Addenda door te klikken op deze link of door het onderstaande formulier in te vullen. De genetica van Campanula Ambella Intens Purple is afkomstig van Schoneveld Breeding.

Dutch Tulip Award

De Dutch Tulip Award is een internationale onderscheiding voor de beste marktintroductie in de tuinbouwsector, deze award stond voorheen bekend als ‘Glazen Tulp’. De sector beoordeelt zelf de ingezonden nominaties. De Dutch Tulip Award vindt plaats in Aalsmeer en werd in 2017 bezocht door een groot aantal pers en participanten uit de sector.

Voordeel voor bedrijven

Bedrijven die een award winnen, halen behalve free publicity ook extra verkoopargumenten in huis. Elementen als: nieuwswaarde, originaliteit, toepasbaarheid en verkoopbaarheid vergroten de waardepropositie richting relevante verkoopkanalen.

Ik heb een vraag

Share Button

Categorie: