Bedankt voor uw bezoek aan onze Cyclamen Open Dagen

Een grote kleurenpracht kwam bezoekers aan de jaarlijkse Cyclamen Open Dagen tegemoet aan het begin van hun rondleiding. Eind oktober openden we de deuren van onze kassen om te laten zien wat we in huis hebben. We ontvingen bezoekers in winterse sferen voor een rondleiding door de kassen. Daar ontdekten ze alles over onze koudetolerante gewassen, maakten ze kennis met de nieuwe tweekleurige Super Serie Fusion en genoten van al het moois dat we in ons assortiment hebben. Een korte terugblik.

Cold crops
In deze tijden van wereldwijde energietekorten is het een groot voordeel om gewassen te telen die weinig energie vragen. De koudetolerante Super Serie Mini Winter, Picasso, Macro en Vintro deden bezoekers aan de Cyclamen Open Dagen versteld staan. Wij ontwikkelden deze gewassen die weinig input van energie nodig hebben. Ze groeien stuk voor stuk uit tot een hoogwaardig kwalitatief product. Deze lijnen zorgen dat uw productie ook in het koude seizoen door kan gaan. Het aangepaste teeltprotocol bespreken onze teeltondersteuners natuurlijk graag met u.

Fusion
Nieuwkomer op de Cyclamen Open Dagen was Super Serie Fusion. Deze grootbloemige Cyclaam werd veredeld uit de welbekende ijzersterke Super Serie genetica. Fusion is een speciale bezienswaardigheid met de tweekleurige bloemen. De serie begint met Fusion Large Neon Pink, een prachtige plant met bloemen in uitgesproken roze en wit, gescheiden door een harde lijn. De ideale bloeitijd van Fusion is vanaf eind september. Hoewel Super Serie Fusion nog niet commercieel verkrijgbaar is, zijn samples al wel verkrijgbaar. Neem contact op met uw regiomanager voor meer informatie.

Leopardo
Natuurlijk was Super Serie Leopardo ook present tijdens de Cyclamen Open Dagen. Deze grootbloemige, hittetolerante krachtpatser is inmiddels in 7 kleuren beschikbaar. Leopardo is eenvoudig te telen onder warme omstandigheden. Ondertussen leerden we dat Leopardo vooral stresstolerant is, dat betekent dat deze serie ook uitstekend in koudere streken te telen is. De stressbestendige Leopardo kent een relatief korte productietijd en wordt wereldwijd geroemd om zijn sterke kwaliteiten.

Video’s
Kon u er niet bij zijn tijdens de Cyclamen Open Dagen? We hebben een video voor u waarin u alsnog een kijkje kunt nemen. Wilt u onze noviteiten overzichtelijk bij elkaar zien? In een informatieve video van 5 minuten leert u meer over onze koudetolerante gewassen, Super Serie Fusion en andere vernieuwingen.

IPM
Komend jaar vindt de IPM in Essen plaats vanaf 24 januari 2023. Ook daar weer veel aandacht voor onze koudetolerante gewassen, Super Serie Fusion en de her-introductie van Petticoat. We ontmoeten u in januari graag in stand 1E39.

Contact
Wilt u meer informatie over onze producten of kunnen we u ergens anders mee van dienst zijn? Neem contact op met uw area manager. Op onze website vindt u alle contactgegevens overzichtelijk op een rijtje: https://schoneveld-breeding.com/wie-is-wie/

Share Button

Categorie: , ,