Bezoek Breeders Avenue tijdens FlowerTrials

De spanning stijgt voor FlowerTrials® 2024! Op Breeders Avenue kun je innovaties verwachten die je nooit eerder hebt gezien. Schoneveld Breeding breidt het assortiment uit met NIEUWE producten. Hieronder vind je 5 redenen om langs te komen.

Illusia F1

Illusia F1 is gelanceerd, de unieke bloemvorm maakt dit een zeer opvallend en aantrekkelijk product. Het voelt alsof de bloem naar je kijkt! Details, zoals de kleine baard in de bloem, maken het een genot om naar te kijken. Illusia F1 is verkrijgbaar in één kleurencombinatie en is voor potmaat van 10,5 of 12 cm (12 cm heeft de voorkeur).

  • Innovatief & uniek
  • Unieke bloemvorm
  • Eén kleurencombinatie: Light with Eye

Gerbera jamesonii Joybera F1

Schoneveld Breeding ontwikkelde een compleet nieuwe lijn pot Gerbera. Dit resulteert in 8 prachtige kleuren met geweldige eigenschappen. Joybera is de #1 meest uniforme Gerbera in groei en bloei op de markt. De plant geeft 3 bloemen bij de eerste schot in combinatie met een verbazingwekkende houdbaarheid.

  • Potmaat 12 -15 cm
  • #1 meest uniforme Gerbera in groei en bloei
  • 3 bloemen bij eerste bloei
  • Uitstekende houdbaarheid, doorbloeiend

Cyclamen Super Serie Fusion F1

Cyclamen Super Serie Fusion F1 is verkrijgbaar in midi- en grootbloemig. Fusion heeft bloemen met een bijzonder kleurtype, de zogenaamde two-tone. Het patroon bestaat uit twee verschillende kleuren in dezelfde bloem, gescheiden door een scherpe lijn. De Fusion F1 Midi is geschikt voor de late zomer tot midden herfst. De Fusion F1 Large is geschikt voor de late herfst tot winter.

Grootbloemige Cyclamen

Leopardo, Mammoth NextGen en Vintro, dat is het trio voor alle seizoenen. De Super Serie Leopardo F1 is een hittetolerante serie. Hij is gemakkelijk te kweken en ideaal voor bloei in de zomer. De Super Serie Mammoth NextGen F1 is ideaal voor bloei in de herfst. Het is de volgende generatie Mammoth en daardoor vroeger in bloei. De koudetolerante Super Serie Vintro F1 is het beste voor bloei in de winter. Hij heeft zeer grote bloemen en is minder gevoelig voor Botrytis.

Hittetolerante Cyclamen

Hittetolerante Cyclamen Super Serie zijn verkrijgbaar in mini, midi en large. In mini bieden we onze gemakkelijk te kweken Verano F1, de #1 mini-Cyclamen. In midi voegen we, naast Allure F1, de NIEUWE Super Serie Elegante F1 toe. Deze is extreem uniform en heeft een compacte plantvorm. In grootbloemig bieden we Super Serie Leopardo F1. Dit is de #1 hittetolerante grootbloemige Cyclamen.

Bezoek ons

Bezoek Schoneveld Breeding bij de Breeders Avenue:
Mijnsherenweg 23
1433 AP, Kudelstaart

Er kan online geregistreerd worden via FlowerTrials

Share Button

Categorie: