Cyclaam Super Serie Petticoat van kweker Ten Have winnaar Glazen Tulp

Ten Have Plant wint Glazen Tulp met Super Serie Petticoat

Ook in de finale van de Glazen Tulp scoorde de introductie van de noviteit cyclamen Super Serie Petticoat de hoogste punten. Kwekerij Ten Have Plant wint hiermee de Glazen Tulp 2016 in de categorie ‘Kamerplanten’. Cyclamen Super Serie Petticoat is in de afgelopen twee jaar geïntroduceerd in de markt.

Super Serie Petticoat staat bekend als een cyclaam die anders dan anders is, met een bijzondere en hangende bloemvorm. Echter zijn de keuzes die door Ten Have Plant zijn gemaakt qua segment en individuele exporteurs en schaphouders om gezamenlijk deze Super Serie Petticoat te introduceren doorslaggevend geweest.

Primair doel hiervan is een significant hogere opbrengstprijs voor dit product en daarmee weg te blijven van de potmaat-is-prijs automatisme. Dit is afgelopen twee jaar meer dan goed gelukt en is ook de inzet voor komende jaren. De veredelaar Schoneveld Breeding heeft hierin haar rol naar de keten, samen met ‘haar’ kweker Ten Have Plant, ingevuld op teelt-, marketing- en verkoopondersteuning. Felicitaties aan familie Ten Have en hun team medewerkers met deze knappe prestatie!

Share Button

Categorie: