Cyclamen Open Dagen 2018

22 oktober t/m 9 november*
*verwachte data

Week 43, 44 en 45 staan bij Schoneveld Breeding in het teken van Cyclamen Open Dagen. Bezoek onze locatie in Twello (Dernhorstlaan) en laat u verwonderen door onze Cyclamen Super Series. Daarnaast onthullen wij verschillende (pre-)introducties en proeven.

NIEUW: Super Serie Donatello F1

Nieuw in ons assortiment is Cyclamen
Super Serie Donatello. Deze zilverbladige
Super Serie is geschikt voor plantmatige
zomerteelt. Verkrijgbaar in 7 kleuren met
een potmaat van 8 cm – 12 cm.

Pre-Introducties

Naast ons bestaande assortiment zijn wij altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Cyclamen veredeling. Tijdens onze Cyclamen Open Dagen laten wij u al enkele noviteiten en improvements zien, zoals Super Series in pre-introductie en nieuwe of verbeterde kleuren.

Cyclamen Bemestingsproef

Tijdens de Cyclamen Open Dagen laten we u graag onze bemestingsproef zien. Deze proef onderzoekt de effecten van een aangepaste bemestingsstrategie op de houdbaarheid van cyclamen. Met deze bemestingsproef proberen we de beste teeltaspecten, gekoppeld met de beste houdbaarheid in de keten, naar boven te halen. De proef is een vervolg op de bemestingsproef die we vorig jaar hebben uitgevoerd, waarbij gekeken wordt naar de prestaties van bloem en plant (bijvoorbeeld de vermindering van de bladvergeling en de verbetering van bloemhoudbaarheid).

Cyclamen Houdbaarheid-in-de-ketenproef

Naast onze bemestingsproef ziet u tijdens de Cyclamen Open Dagen een houdbaarheidsproef georganiseerd door de Landelijke Commissie Cyclamen van LTO Glaskracht Nederland. Deze proef, die in samenwerking met andere veredelaars en Royal FloraHolland uitgevoerd wordt, heeft als doel de houdbaarheid van Cyclamen in de keten te verbeteren.

Maak hier uw afspraak voor een bezoek aan de Cyclamen Open Dagen 2018

Heeft u interesse in een bezoek aan onze Cyclamen Open Dagen? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak met een van onze collega’s. Het maken van een afspraak is niet verplicht, maar raden wij wel sterk aan zodat een van onze collega’s geheel tot uw beschikking is om u een rondleiding door de kas te geven. Laat u informeren door onze Growing Supporters die u alles kunnen vertellen over onze genetica, welke producten er bij uw bedrijf passen en u passende teeltondersteuning kunnen geven.

Voor het maken van een afspraak kunt u hieronder uw gegevens achterlaten. Onze collega’s nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag een afspraak maken voor Cyclamen Open Dagen 2018

Wilt u onze Cyclamen Open Dagen bezoeken? Laat dan uw gegevens achter, onze collega's nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Categorie: