Cyclamen Open Dagen 2019

Cyclamen Open Dagen 2019

In week 43 tot en met week 45 organiseert Schoneveld Breeding haar jaarlijkse Cyclamen Open Dagen. Bezoekers vanuit de hele wereld komen naar de gloednieuwe PlantXperience, waar ze meegenomen worden in het verhaal van Cyclamen Super Serie. Naast ons Cyclamen assortiment tonen wij onze noviteiten, nieuwe kleuren en diverse proeven. Ook kunt u onze genetica vergelijken met concurrerende genetica.

Noviteiten, nieuwe kleuren en nieuwe concepten

Dit jaar staat voor het eerst Super Serie Crayon op de tafels. Crayon is een nieuwe serie binnen Super Serie en kenmerkt zich door een bijzonder kleurenpatroon, dit patroon doet denken aan krijtstrepen. Crayon bevat Verano-genetica en heeft daardoor dezelfde specificaties als Verano. Crayon is dit jaar nog pre-introductie.

Verano Victoria Light Pink

Op de tafel vindt u ook Verano Victoria Light Pink, een nieuwe kleur met Victoria kenmerken: een licht gekartelde rand in combinatie met het gekleurde oog. Victoria Light Pink werd ook tentoongesteld tijdens Flower Trials 2019.

Cyclamen Super Serie Djix

Als u ons bezoekt vraag dan gerust naar Super Serie Djix. Djix is een Cyclaam met Carino-eigenschappen en heeft een unieke bloemvorm, het is de enige Mini Cyclaam met deze bloemvorm. In de meeste landen is deze serie beperkt beschikbaar omdat dit product in ‘gesloten ketens’ op de markt komt. Vraag bij interesse altijd naar de mogelijkheden in uw land. Dit geldt overigens niet voor Noord-Amerika, hier is Djix vrij verkrijgbaar.

Nieuwe toepassingen

Dit jaar presenteren we ook nieuwe toepassingen: 2-kleuren-in-1-pot en 3-kleuren-in-1-pot. Cyclamen van de series: Verano, Carino, Allure en Rembrandt worden met meerdere kleuren in dezelfde pot gezet. De kleurencombinaties zijn gebaseerd op de bloeisnelheid/uniformiteit en vormen qua kleuren de perfecte match.

Rondleiding in onze PlantXperience

Wij zijn erg trots op onze PlantXperience, de gloednieuwe locatie waar innovatie, inspiratie en educatie centraal staan. Daarom willen wij graag alle bezoekers van de Cyclamen Open Dagen en Retailweek een rondleiding geven. We nemen u graag mee door ons nieuwe pand en laten u graag onze kassen en ons innovatieve watergeefsysteem zien… u vraagt, wij tonen!

Bemestingsproef, potgrondproef, remstofproef en vergelijkingen met concurrerende genetica

Behalve het assortiment hebben we ook diverse proeven en vergelijkingen op onze tafels staan. Onze collega’s zullen u alles vertellen over onze bemestingsproef, potgrondproef en remstof proef. Zoals u van onze Cyclamen Open Dagen gewend bent hebben we ook een tafel met concurrerende genetica. U kunt de verschillende series kritisch bekijken en vergelijken op kenmerken die voor u belangrijk zijn.

Ook voor Handel en Retail!

Wij nodigen bij deze alle kwekers, handel/export en retail uit om met hun netwerk onze Cyclamen Open Dagen te bezoeken. Speciaal voor deze bezoekers passen wij de presentatie van ons assortiment aan, zodat we ook aansluiting vinden bij hun behoeften. Denk hierbij aan bijzondere inspiratie en de nabootsing van winkelpresentaties.

Daarnaast vinden wij het erg leuk om deze relaties een rondleiding te geven door onze nieuwe PlantXperience en hen daarbij meer achtergrondinformatie te geven over de productie van Cyclamen.

Ook Primula obconica Touch Me / Sweet Kisses te zien

In week 43 tot en met week 45 hebben wij ook Primula obconica Touch Me in bloei staan. Wij willen van deze gelegenheid gebruiken maken om ook deze producten aan u presenteren.

Speciaal voor Handel en Retail is er een concept ontwikkeld onder de naam ‘Sweet Kisses’. Hoge omloopsnelheid, impulsaankopen en een goed schaprendement staan centraal bij Sweet Kisses, daarom is er ook POS-materiaal beschikbaar.

In Nederland wordt Primula obconica Touch Me exclusief geproduceerd door de kwekers van Telersvereniging Touch Me+. Sweet Kisses is in Europa exclusief verkrijgbaar bij de kwekers van Telersvereniging Touch Me+.

Bent u geïnteresseerd en wilt u onze Cyclamen Open Dagen bezoeken? Laat dan uw gegevens achter via het onderstaande formulier!

Categorie: