Cyclamen Open Dagen 2020 komen er weer aan

Ze komen er weer aan: de Cyclamen Open Dagen 2020! In week 43, 44 en 45 laten we u graag zien waar we allemaal mee bezig zijn. Geheel coronaproof ontvangen we u in onze PlantXperience voor een tour langs alle Cyclamen van Schoneveld breeding. Kunt of wilt u niet op onze locatie in Wilp aanwezig zijn? Meld u dan aan voor de digitale tours die gedurende de Cyclamen Open Dagen 2020 worden gegeven door onze area managers en growing supporters.

Alle producten

Tijdens de jaarlijkse Cyclamen Open Dagen presenteren wij u alle bestaande én nieuwe producten uit ons assortiment. Daarnaast heeft u toegang tot de diverse teeltproeven op ons terrein. Ook vertellen we u graag meer over zaai- en teelttechnieken, preventie en bestrijding en houden we u op de hoogte van onze product-marktcombinaties en retailconcepten.

Digitale tours

Omdat het momenteel voor veel mensen niet mogelijk zal zijn om naar ons toe te komen, zorgen we dat wij naar ú toe komen. Onze area managers en growing supporters nemen u online mee door de kassen op verschillende momenten gedurende de Cyclamen Open Dagen.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor de Cyclamen Open Dagen 2020 in Wilp, zowel online als offline? Neem dan contact op met uw area manager of growing supporter.

Brochure aanvragen

Wilt u vooraf ons assortiment al bekijken? Vraag dan nu alvast onze brochure aan, om op de hoogte te zijn van ons volledige assortiment.

Share Button

Categorie: ,