Cyclamen Open Dagen 2022

Stap binnen in een zee van kleuren bij Schoneveld Breeding. Tijdens de jaarlijkse Cyclamen Open Dagen, van 24 oktober tot en met 11 november, bent u van harte welkom. We laten u graag de producten uit ons assortiment zien.

Koudetolerante gewassen
Om productiekosten zo laag mogelijk te houden, is het in deze tijden van torenhoge energieprijzen slim om in te zetten op producten die zijn ontwikkeld voor productie in het koude seizoen. Onze veredelaars hebben gewassen ontwikkeld die uitstekend presteren in koudere en donkerder omstandigheden. Ze vragen een lage input van energie en leveren toch een uitmuntende kwaliteit. Bekijk de Super Serie Mini Winter, Picasso, Macro en Vintro zelf. U zult versteld staan van de prestaties. Voor het aangepaste teeltprotocol staan onze teeltondersteuners natuurlijk voor u klaar.

Super Serie Fusion
We laten u ook graag onze Super Serie Fusion zien. Deze grootbloemige Cyclaam met bijzonder kleurtype is veredeld uit de uitmuntende Super Serie genetica. Het overlopende patroon van verschillende kleuren maakt van Fusion een speciale bezienswaardigheid. We starten de serie met de Fusion Large Neon Pink. Deze is op dit moment nog niet beschikbaar voor verkoop. De Fusion is pre-commercieel, de eerste samples zijn in beperkte aantallen beschikbaar. Neem contact op met uw regiomanager voor meer informatie. Komt u kennismaken met deze nieuwe, bijzondere Cyclaam?

Super Serie Leopardo
Natuurlijk is ook Super Serie Leopardo weer van de partij. Deze grootbloemige, hittetolerante Cyclaam is met maar liefst 7 kleuren een begrip onder kwekers wereldwijd. Leopardo is eenvoudig te telen onder warme omstandigheden. Wij leren ondertussen dat Leopardo vooral stresstolerant is, dat betekent dat deze serie ook prima in koude streken te telen is. De stressbestendige krachtpatser kent een relatief korte productietijd en wordt wereldwijd geroemd om zijn sterke kwaliteiten.

Meer informatie
De Cyclamen Open Dagen 2022 vinden plaats in onze kassen in Wilp gedurende week 43, 44 en 45. Wilt u deelnemen, neem dan contact op met uw regiomanager of teeltondersteuner voor een afspraak. Zowel online als offline nemen we graag de tijd voor u.

U kunt de nieuwste brochure aanvragen via onderstaande knop.

Of bezoek het Schoneveld Breeding portal voor foto’s en marketingmaterialen.

Share Button

Categorie: , ,