De nieuwe brochure is af

Het was weer een mooie uitdaging: de brochure voor komend seizoen maken. Alle productspecialisten leverden technische informatie, alle planten werden in volle bloei gefotografeerd en het verhaal van Schoneveld Breeding kwam op papier. Tezamen resulteert dat in de nieuwe Variety Guide 2021-2022.

Pijlers
In deze brochure vind je, zoals gebruikelijk, allereerst meer informatie over het bedrijf Schoneveld Breeding. We vertellen je over onze sterke genetica, de meerwaarde die we bieden voor de hele keten en hoe we duurzaamheid voor volgende generaties waarborgen. Daarnaast vind je alle informatie over onze Cyclamen, Primula, Ranunculus en Campanula.

Visueel
In de brochure is veel aandacht besteed aan opmaak en fotografie. Want niets zegt natuurlijk zoveel over een plant als zijn looks in volle bloei. Elk product heeft een eigen pagina met daarop overzichtelijk de belangrijkste kenmerken en foto’s van alle beschikbare kleuren. Aangevuld met inspirerende sfeerfoto’s geeft dat snel een duidelijk beeld van de kwaliteiten van al onze producten.

Technische informatie
Natuurlijk is het voor kwekers ook belangrijk om te weten wat de beste zaaiperiode is om op het juiste moment een mooie, volle en sterke plant te hebben. Hoeveel weken kost het om het mooiste product te maken en hoe zorg je dat je in een koud klimaat net zo mooi resultaat hebt als in warmere gebieden? Dat laten we allemaal zien in handige planningstabellen. Per serie vind je daar de optimale zaai- en oppotperiode. Ook zie je er het aantal weken tussen zaaien en oppotten en tussen oppotten en bloei.

Teeltondersteuning
We begrijpen dat het met deze informatie bij de hand nog steeds lastig kan zijn om de beste keuze te maken. Welk product moet je nou hebben om in jouw klimaat het maximale uit jouw vierkante meters en beschikbare middelen te halen? Onze teeltondersteuners denken graag mee welke mogelijkheden goed bij jouw bedrijf passen. Dat is een belangrijk onderdeel van de meerwaarde die Schoneveld Breeding biedt.

Brochure aanvragen
Wil je een brochure ontvangen? Neem contact op met jouw area manager. Via de download link op onze website vind je vanaf week 31 de digitale versie van onze brochure. Wil je meer informatie over ons bedrijf of onze producten of kunnen we je ergens anders mee van dienst zijn? Laat het ons weten, we helpen je graag.

Share Button

Categorie: , ,