Flower Trials 2019

Van 11 t/m 13 juni 2019 is Schoneveld Breeding met een stand vertegenwoordigd bij de Flower Trials in Maasland, regio Westland. Tijdens deze beurs laten we met trots een groot deel van ons assortiment zien en bezoekers kunnen hun vragen stellen over teelt of marketing. Hieronder vindt u enkele producten die we in het bijzonder uitlichten.

Cyclamen Super Serie Djix (introductie 2019/2020)

Een Cyclaam met een bijzondere bloemvorm. Deze bloemvorm is uniek voor mini Cyclamen. Djix heeft 2 kleuren (Red en Wine Red) en wordt in de markt gezet in ‘gesloten ketens’.

Verano Victoria Light Pink (introductie 2019/2020)

Nieuw in ons assortiment: Victoria Light Pink.  Een nieuwe kleur binnen onze Verano-serie.

Primula Touch Me Mini (regulier)

Primula Touch Me Mini is een genetisch compacte Primula obconica en heeft weinig remstoffen nodig. Touch Me Mini is geschikt voor potmaten 9 cm t/m 10,5 cm. Nieuwe kleuren: Dark Orange en Red White.

Zilverbladige Cyclamen (regulier)

Schoneveld Breeding staat ook bekend om haar assortiment zilverbladige Cyclamen. Met Donatello, Da Vinci, Picasso en Rembrandt zijn we in staat om te voorzien in potmaten 8 cm t/m 12 cm.

Veranda Selections (keurmerk)

Veranda Selections is ons keurmerk voor Cyclamen die bijzonder goed presteren in de buitenlucht. Op dit moment hebben we 42 producten/kleuren in ons assortiment met dit keurmerk.

Primula Pricanto (regulier)

Primula Pricanto is een Primula obconica met vintage gekleurde bloemen. Deze plant wordt gekenmerkt door een stevige en compacte bouw, lange houdbaarheid en is jeukvrij.

Primula Touch Me Galaxy (specialty product)

Galaxy is een bijzondere kleur van Primula Touch Me Large, deze kleur doet denken aan een sterrenhemel. Touch Me Large scoort zeer goed op houdbaarheid en is jeukvrij.

Super Serie Mammoth 35 centimeter (toepassing)

Wist u dat onze Mammoth zeer geschikt is om te maken in een 35 centimeter pot?

Heeft u interesse? Kom naar onze stand en vraag naar de mogelijkheden!

Waar kunt u ons vinden tijdens Flower Trials

Dit jaar nieuwe locatie!

11 t/m 13 juni 2019
Plantenkwekerij P. van Geest
Herenlaan 21 | 3155 DC Maasland
Nederland

Vrijdag 14 juni: Opening nieuwe locatie Schoneveld Breeding!

Op vrijdag 14 juni wordt onze nieuwe locatie, PlantXperience in Wilp (Gelderland), officieel geopend. We verwachten veel (internationale) bezoekers uit de sierteelt. Heeft u ook interesse om onze nieuwe locatie te bekijken? Houd ons dan in de gaten voor meer informatie.

Let op: deze dag zijn onze collega’s aanwezig in Wilp! Onze stand in Westland wordt alleen bemand door een hostess.

Adres Schoneveld Breeding

Sluinerweg 15
7384 SC Wilp
Nederland

Wilt u voor de Flower Trials een afspraak maken met een van onze collega’s of heeft u een vraag? Laat dan uw gegevens achter, we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ik heb een vraag

Categorie: