Frans-Peter Dechering Commercieel Directeur bij Schoneveld Breeding

Met ingang van 1 oktober aanstaande treedt Frans-Peter Dechering aan als Commercieel Directeur bij Schoneveld Breeding. Hij volgt daarmee Louis Kester op die per 1 november vertrekt. De komende weken werken Frans-Peter en Louis samen aan een goede overdracht van werkzaamheden en het waarborgen van continuïteit.

Schoneveld Breeding heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op de markt van veredeling en zaad- en stekproductie van bloeiende potplanten. Met haar missie ‘de kweker in goede marktpositie brengen’ heeft zij een verregaande rol in de sierteeltketen weten te bereiken.
Met het aantreden van Frans-Peter Dechering wordt dit beleid voortgezet, uitgebouwd en verder bestendigd. In nauwe samenwerking met kwekers, handel en schaphouders wereldwijd, blijft Schoneveld inzetten op sterke genetica welke aansluit op de markt en in meerdere opzichten een goed rendement voor alle schakels in de keten oplevert. Daarnaast zal uitbreiding in productgroepen en een nieuwe verdedelingsfaciliteit bijdragen aan een verdere professionalisering en optimale bediening van onze klanten.

Met de kennis en ervaring in de internationale tuinbouwwereld is Frans-Peter een welkome aanvulling in ons team en kan Schoneveld haar ambities verder uitbouwen.

Wij danken u voor het door u in ons gestelde vertrouwen en hopen spoedig u aan hem te kunnen voorstellen.

Met vriendelijke groet,
Peter van de Pol
Directeur / eigenaar

Share Button

Categorie: