Gebr. Nederpel Potplanten breidt assortiment uit met Primula

Dit najaar zal Gebr. Nederpel Potplanten haar assortiment uitbreiden met Primula obconica (Primula Touch Me). Deze vrolijke en kleurrijke plant zal het diverse aanbod in chrysanten aanvullen. De Primula Sweet Kisses Amore komt leverbaar in potmaat 14cm en in maar liefst 6 verschillende kleuren.
Sweet Kisses is het handel- en retailconcept van Primula Touch Me.

Primula obconica Sweet Kisses Amore

Winter: behoefte aan vrolijke en kleurrijke planten

Eigenaar Theo Nederpel: “We zien dat er in de winter behoefte is aan vrolijke en kleurrijke planten die lang meegaan en in de dure periode rondom de feestdagen niet al te prijzig zijn. Met de teelt van deze soort spelen we goed op die vraag in. Daarnaast zien we met de Primula kans om tijdens de wintermaanden, wanneer de vraag naar chrysanten afneemt, optimaal gebruik te maken van onze ruimte.”

Over Sweet Kisses

De Primula Sweet Kisses Amore zal van week 49 tot en met week 12 leverbaar zijn in de kleuren: White, Violet, Red White, Dark Orange, Dark Blue en Blue White. Met een houdbaarheid van minstens 4 weken gaat ze lang mee voor een bloeiende kamerplant. Daarnaast bevatten de Primula’s geen primine en zullen zij dus geen allergische reactie veroorzaken bij contact met de huid.

Sweet Kisses hoes smartcup en steker

Ik heb een vraag

Share Button

Categorie: