Gerbera Joybera

De geweldigste kleuren komen je tegemoet met de nieuwe Gerbera. We noemen deze nieuwe Gerbera in ons assortiment Joybera. De serie begint met 8 kleuren. Hoewel Joybera nog niet geïntroduceerd is, nemen we je graag mee in de kleurrijke wereld van deze nieuwe serie.

We ontwikkelden Joybera met de gebruikelijke zorgvuldigheid die je kent van Schoneveld Breeding. Onze veredelaars testten alle beschikbare kleuren op onderdelen zoals usable en uniformiteit. Het resultaat zijn 8 waanzinnige kleuren met geweldige kenmerken. We noemen de Joybera niet voor niets de #1 meest uniformere Gerbera in teelt en bloei. De plant geeft bij de eerste bloei gelijk 3 bloemen. En de houdbaarheid is fantastisch, klanten zijn verzekerd van een lange tijd vol kleurrijke bloemen.

  • Potmaat 12 – 15 cm
  • #1 Most uniform in growing & flowering 
  • 3 flowers @first shot  
  • Amazing shelf life 

FlowerTrials 2024

Gerbera Joybera is commercieel vanaf FlowerTrials 2024. Bekijk de beschikbare kleuren van 11 t/m 14 juni. Interesse? Bezoek ons bij de Breeders Avenue.

Testzaden

Hoewel Joybera nog niet commercieel beschikbaar is, is dit product alvast te testen. Neem contact op met onze regiomanager of teeltondersteuner om te ontdekken wat het best bij jouw situatie past. Zaden voor tests kunnen nu alvast worden bestellen!