Hybride Primula Paradiso, Primula obconica Touch Me en Ranunculus Sprinkles Open Dagen

Wanneer de dagen op hun kortst zijn, brengen Primula’s en Ranunculus kleur in je dagen. De vrolijke bloemen van deze sterke winter- en voorjaarsbloeiers fleuren de dag als vanzelf een beetje op. Tijdens onze jaarlijkse Primula Paradiso, Primula obconica Touch Me en Ranunculus Sprinkles Open Dagen laten we graag zien wat voor nieuws we aankomend jaar in ons assortiment hebben. U bent vanaf 17 januari 2022 live op locatie welkom om met eigen ogen te zien hoe onze zaden zich ontwikkelen tot prachtige planten. Kunt u fysiek niet deelnemen, dan houden we u graag digitaal op de hoogte.

More value by Paradiso
Open dagen week 3 & 4

De Primula Paradiso is de rijzende ster in Primula acaulis. Deze acaulis is betrouwbaar en makkelijk te telen. De compacte bouw, minimale behoefte aan remstoffen en zeer goede houdbaarheid maken de Paradiso de groenste keuze. Een product met toekomst. Paradiso Mid heeft twee verbeterde kleuren, Yellow en White. Daarnaast wordt de kleur Lemon toegevoegd aan deze serie.

More value by Touch Me
Open dagen week 6 & 7

Primula obconica Touch Me staat bekend om de uitbundig gekleurde bloemen. De planten zijn allemaal primine-vrij en daarmee extra aantrekkelijk om binnenshuis te gebruiken. De planten bloeien allemaal rijk en zijn uniform gebouwd. Ze hebben daarnaast een uitstekende houdbaarheid. Een aantal kleuren zijn verbeterd. Het gaat dan om de Touch Me Midi Dark Orange en Touch Me Large Magenta en Large Pink.

More value by Sprinkles
Open dagen week 12 tot en met 14

De Ranunculus Sprinkles zijn perfecte planten om het seizoen fleurig mee te beginnen. Ze bloeien ook bij lage temperaturen en zijn geschikt voor gebruik direct na de koude, winterse nachten. Onze series staan bekend om hun uitbundige bloei en minimale behoefte aan remstoffen in de teelt. Dit gecombineerd met de gelijkmatige bloei, sterke bloemstelen, fijne bladstructuur en frisse kleuren maakt Ranunculus Sprinkles tot een vrolijke voorjaarsbloeier.

Meer informatie en aanmelden
Aanmelden voor je bezoek aan onze Open Dagen kan via uw area manager of teeltondersteuner.

Lukt het niet om fysiek aanwezig te zijn? We zijn u graag online van dienst. U kunt onze open dagen in digitale vorm volgen. Onze teeltondersteuner Nico laat alle producten in een informatieve video zien. Daarnaast bieden we een productoverzicht met foto’s van alle producten in alle kleuren. Op deze manier kunt u altijd op uw gemak bekijken wat wij u kunnen bieden.

Wilt u meer informatie over onze producten, dan kunt u onze brochure downloaden.

Share Button

Categorie: , , ,