Let’s meet bij FlowerTrials

Nog maar een paar weken tot we elkaar weer kunnen ontmoeten voor het eerst in lange tijd. We kijken ernaar uit je te ontmoeten op onze nieuwe locatie bij de FlowerTrials 2022. Van 14 tot en met 17 juni presenteren we je de nieuwe ontwikkelingen in ons productportfolio. Onze area managers en teeltondersteuners zijn aanwezig op de Breeders Avenue, op de locatie van Takii Europe in Kudelstaart.

Super Serie Leopardo pink with eye
Dit seizoen is de Leopardo-serie uitgebreid met een nieuwe kleur: Leopardo Pink with Eye. De grootbloemige en hittetolerante Leopardo maakt ons assortiment Cyclamen compleet. Je kunt nu overal ter wereld, het hele jaar door een Cyclaam vinden met onze genetica. Leopardo is extreenm goed resistent tegen hitte, of eigenlijk tegen stress in het algemeen. Daarnaast bloeit deze Cyclaam vroeg en is hij eenvoudig te kweken. We laten je deze krachtpatser graag zien! Kom in onze stand langs en we vertellen je alles over de ontwikkeling en de unieke eigenschappen van Leopardo.

Herintroductie Super Serie Petticoat
Super Serie Petticoat is wat wij noemen een specialty. Deze unieke serie is klaar voor een herintroductie op de markt. Voor het seizoen 2022-2023 hebben we 3 kleuren beschikbaar. Je kunt de kleuren Light with Eye, Neon Pink en Dark Violet live bekijken op de FlowerTrials.

Buitencyclamen
Hoewel Cyclamen bekendstaan om hun prestaties binnenshuis, laten we je graag varianten zien die het buitenshuis ook uitstekend doen. We hebben verschillende series en kleuren getest in regen, kou en andere specifieke weersomstandigheden. Met het kwaliteitskeurmerk Best for Outdoor komen de beste varianten uit deze tests bij elkaar. In onze stand kun je de Best for Outdoor Cyclamen met eigen ogen bekijken.

Schoneveld Breeding portal
We hebben onlangs het Schoneveld Breeding portal gelanceerd. Je vindt er marketingmaterialen, fotografie, video’s en documenten van het team teeltondersteuning in deze digitale omgeving. Nadat je een account hebt aangemaakt, heb je direct toegang waar en wanneer je maar wilt. Vanaf nu is onze meerwaarde altijd dichtbij. We laten je graag zien hoe het werkt als je ons bezoekt op de FlowerTrials.

Let’s meet
Kom langs in onze stand om elkaar weer te ontmoeten. Het is mogelijk je vooraf te registreren op de website van de FlowerTrials, maar je bent ook van harte welkom om ons spontaan te ontmoeten. Je bent ook meer dan welkom voor een bezoek aan onze locatie in Wilp. Voor beide opties kun je contact opnemen met je area manager om een afspraak te plannen. Hoe dan ook, laten we elkaar ontmoeten tijdens de FlowerTrials 2022.

Share Button

Categorie: , , ,