Maak je eigen marketingmix met ons Marketing Menu

Het is vanaf nu mogelijk een geheel eigen, gepersonaliseerde marketingmix per product samen te stellen. We hebben voor al onze productgroepen een Marketing Menu vol professionele promotiematerialen.

Wat staat er op het menu?
Op onze Marketing Menu’s vind je onder andere labels, banners en leaflets in dezelfde stijl. Alle ketenpartners hebben toegang tot de Marketing Menu’s. Zo bieden we ook op het gebied van marketing meerwaarde.

Uniforme uitstraling
Denk je aan Schoneveld Breeding, dan denk je aan meerwaarde. We vinden het belangrijk onze partners te kunnen ontzorgen. Met de Marketing Menu’s dragen we zorg voor dezelfde kwalitatief hoogwaardige uitstraling van alle producten. In sommige materialen op het menu kunnen we onderdelen wijzigen. Voeg bijvoorbeeld gemakkelijk een eigen logo of website toe om de marketinguiting perfect op je eigen marketing mix af te stemmen.

Online portal
Binnenkort openen we een online portal op onze website. Hiermee kun je op elk gewenst moment eenvoudig inloggen en benodigde marketingmaterialen downloaden. We leggen de laatste hand aan de techniek van dit portal. Wil je niet wachten? Neem dan contact op met je area manager. We sturen je de Marketing Menu’s graag alvast toe.

Share Button

Categorie: , , ,