Merry #ChristmasWithCyclamen

Het sneeuwt buiten, de kachel staat aan en over de radio hoor je de jaarlijks terugkomende kerst hits. Iedereen kent dat wel. Dat warme, gezellige gevoel. Daar horen natuurlijk ook planten bij, maar welke kies je dan? Schoneveld Breeding laat zien dat dit cyclamen moeten zijn, want #cylaamdenieuwekerstster.

In deze donkere en koude kerstperiode is bijna iedereen op zoek naar gezelligheid in huis. Met een kerstboom, lampjes en planten, zeker met planten. Een trend die de laatste tijd steeds vaker opduikt tijdens de kerstperiode is het gebruik van cyclamen. Cyclamen zijn zeer geschikt als kerst plant, legt Marc van Heijningen van Schoneveld Breeding uit: “Cyclamen worden steeds hipper, maar zorgen ook voor dat nostalgische gevoel. Perfect dus om in een moderne woonkamer te hebben tijdens de kerst.”

Iedere bezoeker die 2, 3 en 4 november langs de stand van Schoneveld op de FloraHolland Trade Fair loopt, zal begrijpen waarom de cyclamenveredelaar deze combinatie maakt. “We creëren een gezellige kerstsfeer, maar zorgen ook voor praktische hulpmiddelen voor de schaphouder. Uiteindelijk willen we met hen in gesprek gaan om te laten zien waarom kerst niet zonder cyclamen kan.”

Schoneveld Breeding staat van 2 t/m 4 november op de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer, stand 22.13.

Share Button

Categorie: