Met hart en ziel

We hebben allemaal ons leven, met alles wat op onze weg komt. Vreugdevolle momenten, maar ook ziekte, zorgen en verdriet. Dat hoeft niet eens bij jezelf te zijn, het kan ook je familie, vrienden of naasten treffen. Of zelfs mensen die je helemaal niet kent maar die iets in je raken, iets in jou raken, jouw hart raken.
En wanneer je hart geraakt wordt gebeurt er iets, dan wordt er iets geactiveerd….

Dagelijks zie ik voorbeelden voorbijkomen op Facebook, grote en kleine acties en evenementen voor het goede doel. Zwemmen, lopen, fietsen, wandelen, mountainbiken, wielrennen en ga zo maar door. De lijst is oneindig. Mooi is dat.
Ook binnen ons bedrijf zijn er mensen die hun eigen hart inzetten voor een goed doel, soms bijna ongezien, soms vlammend zichtbaar, zoals nu collega Suzan Steenhuis-Voortman.

Suzan werkt al 13 jaar bij Schoneveld Breeding, ooit begonnen als vakantiekracht maar vanaf zomer 2008 full-time werkzaam in de teelt. Met de groei van het bedrijf zijn ook Suzan’s werkzaamheden meegegroeid en dus is zij een gewaardeerde allround collega die vooral veel plezier uitstraalt.
En deze dagen straalt zij nog veel meer uit….

Want Suzan heeft een missie, een missie waar ze zoals met alles voor de volle honderd procent voor gaat. Aangestoken door een aantal dames van de voetbal waarmee Suzan in het team speelt, besloot zij zich dit jaar op te geven voor de Triathlon in Holten. Daar kun je niet zomaar aan meedoen, dat gaat via een lotingslijst. Toeval bestaat niet: Suzan werd als eerste ingeloot. Onze Suzan gaat voor de 1/8e triathlon. 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en dan nog 5 kilometer hardlopen. Ze is getraind maar nog meer gemotiveerd. Gemotiveerd om de uitdaging aan te gaan, voor zichzelf en natuurlijk voor het goede doel, de Hartstichting. Gedreven als Suzan is zocht en vond zij in Schoneveld een goede sponsor, en als we dan eenmaal ergens voor gaan dan gaan we er ook voor, zonder terughoudendheid en vol vuur!

Deze triathlon die inmiddels de 31e editie gaat beleven, wordt wereldwijd steeds bekender en populairder. Dat blijkt uit de indrukwekkende namen en teams die aangemeld zijn. Ook Rachel Klamer, momenteel zevende (!) op de wereldranglijst, is van de partij. Een indrukwekkende lijst, een vol programma.

Maar onze favoriet is Suzan met haar 1/8e Triathlon, en in haar enthousiaste kielzog een team van vier collega’s die de Viverarun lopen, een hardloopwedstrijd van 5 of 10 kilometer. En om het dan helemaal compleet te maken helpen we om het dorp Holten, de route en de finish feestelijk te decoreren met cyclamen.

Met hart en ziel…
Laten we dat alsjeblieft laten kloppen?

door Carin Parie
Social Media Schoneveld Breeding

Share Button

Categorie: