Nieuwe brochure is uit

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuwe Variety Guide die ons assortiment voor het seizoen 2020/2021 laat zien. Met deze brochure hebben we een geheel nieuwe basis gelegd voor de toekomst, een standaardwerk boordevol technische informatie en bijzondere fotografie.

Meerwaarde

Natuurlijk vindt u in de brochure allereerst meer informatie over Schoneveld Breeding en de kernwaarden van ons bedrijf: sterke genetica, meerwaarde voor alle partners en ondernemen voor de volgende generatie. Onze meerwaarde zit onder meer in de verkoop- en teeltondersteuning die we bieden én in de verschillende product-marktcombinaties die we alleen of in samenwerking met andere partijen in de markt zetten.

Overzichtelijk

We hebben veel aandacht besteed aan de unieke eigenschappen van elk product afzonderlijk. Elk product heeft een eigen pagina met daarop een puntsgewijze opsomming van de belangrijkste kenmerken en een afbeelding van elke beschikbare kleur. Door de combinatie met aantrekkelijke fotografie is in de brochure in één oogopslag duidelijk te zien welke producten met welke kwaliteiten we aanbieden.

brochure schoneveld 2020/2021 variety guide

Technische informatie

Maar het valt of staat natuurlijk allemaal met de techniek. Daarom vindt u voorin de brochure onze welbekende 5-in-a-row waarbij al onze producten en hun belangrijkste eigenschappen zijn ingedeeld naar plantgrootte en bloemformaat. Verderop vindt u per serie een handig overzicht van de specificaties van alle producten binnen de serie en een planningstabel per product met de optimale zaai- en oppotperiode en bijbehorende bloeiperiode.

Brochure aanvragen

De brochures zijn momenteel onderweg naar onze klanten wereldwijd. We hebben gezorgd voor een versie in elke gewenste taal en natuurlijk past de inhoud bij het gebied waar de ontvanger zich bevindt. Zelf een brochure aanvragen kan heel eenvoudig via onderstaande knop. Meer informatie over onze producten kunt u desgewenst opvragen bij de Area Manager van uw regio.

Share Button

Categorie: