Ontdek onze duurzame kleurenpracht tijdens IPM

Eind januari is het weer tijd voor de IPM in Essen. Internationale contacten die samenkomen om elkaar te ontmoeten. Onze regiomanagers en growing supporters staan klaar om u mee te nemen in de kleurrijke wereld van Schoneveld Breeding. Ontmoeten we u daar?

Koudetolerante gewassen
Om productiekosten zo laag mogelijk te houden, is het in deze tijden van torenhoge energieprijzen slim om in te zetten op producten die zijn ontwikkeld voor productie in het koude seizoen. Onze veredelaars hebben gewassen ontwikkeld die uitstekend presteren in koudere en donkerder omstandigheden. Ze vragen een lage input van energie en leveren toch een uitmuntende kwaliteit. Bekijk de Super Serie Mini Winter, Picasso, Macro en Vintro zelf. U zult versteld staan van de prestaties. Voor het aangepaste teeltprotocol staan onze teeltondersteuners natuurlijk voor u klaar. Ook buiten het cyclamenassortiment is er ruime keuze uit gewassen die het goed doen met weinig input van energie. Denk bijvoorbeeld aan Primula Paradiso en Ranunculus Sprinkles.

Petticoat – herintroductie
Super Serie Petticoat is terug van weggeweest. Deze eigenwijze, vrolijke Cyclaam kenmerkt zich door bloemen die naar beneden hangen. Waarom geldende regels volgen? Petticoat doet het helemaal anders. Het binnenste bloemetje laat zich door de unieke bloei extra mooi zien. Een ware eye-catcher om te gebruiken in speelse arrangementen. De herintroductie van Super Serie Petticoat begint dit seizoen met 3 kleuren: Light with Eye, Dark Violet en Neon Pink.

Super Serie Fusion
We laten u ook graag onze Super Serie Fusion zien. Deze grootbloemige Cyclaam met bijzonder kleurtype is veredeld uit de uitmuntende Super Serie genetica. Het overlopende patroon van verschillende kleuren maakt van Fusion een speciale bezienswaardigheid. We starten de serie met de Fusion Large Neon Pink. Deze is op dit moment nog niet beschikbaar voor verkoop. De Fusion is pre-commercieel, de eerste samples zijn in beperkte aantallen beschikbaar. Neem contact op met uw regiomanager voor meer informatie.

Praktische informatie
De IPM vindt plaats van dinsdag 24 januari tot en met vrijdag 27 januari. U vindt Schoneveld Breeding in hal 1, stand 1E39. Wilt u meer informatie of zeker zijn van een afspraak? Neem dan contact op met Dinja Lankhorst, regiomanager Noord- en Centraal-Europa of Gianfranco de Leo, regiomanager Zuid-Europa. 

Share Button

Categorie: , ,