Ontdek Sweet Kisses op de Trade Fair Aalsmeer

7, 8 en 9 november staat de Royal FloraHolland weer in het teken van de Trade Fair Aalsmeer, een vooraanstaande beurs in de sierteeltsector. Kwekers, veredelaars en handelaars uit binnen- en buitenland komen samen om bezoekers bij te praten over de laatste trends en ontwikkelingen binnen de sierteelt. Dit jaar maakt het nieuwe merk Sweet Kisses er zijn debuut.

*TELER: exclusief logistieke middelen en prijsstickers. Kwekerij geladen.
*HANDEL: exclusief logistieke middelen en betalingstermijn. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend. Dit voorbeeld geeft aan wat de mogelijkheden zijn.

Met meer dan 20.000 producten, verspreid over 700 stands, belooft het weer een kleur- en geurrijk evenement te worden, net als alle voorgaande edities. Bezoekers kunnen rekenen op inspirerende demonstraties, presentaties en nieuwe releases, waarvan Sweet Kisses er één van zal zijn, een nieuw Primula-merk van Telersvereniging TouchMe+.

Focus op retail

Het merk Sweet Kisses bestaat uit drie verschillende primula’s, die zich onderscheiden met een langere houdbaarheid en voornamelijk in de winter worden verkocht. Omdat tuincentra ’s winters nog weinig bezocht worden, richt het merk zich vooral op supermarktketens. Door het verschil te maken met een opvallende verpakking, gratis give-away en aantrekkelijke schappresentatie worden retailers ondersteund in het stimuleren van impulsaankopen onder het winkelend publiek. Sweet Kisses is de gehele beurs aanwezig vanuit stand 19:14.

Ik heb een vraag

Categorie: