Ontdek tijdens JobXperience carrièrekansen

Wist jij dat er een wereldspeler in bloemzaadveredeling zich gewoon in Wilp bevindt? En dat jij je bij dit bijzondere bedrijf aan kunt sluiten? De carrièrekansen die we bieden, zijn veel minder bekend. Daarom is er de Schoneveld Breeding JobXperience. Een unieke kans om te kijken in de kassen, het lab of op kantoor. Stel je vragen en wie weet heb jij je volgende werkgever gevonden.

Schoneveld Breeding staat als veredelaar aan het begin van de productieketen van planten. De ontwikkeling van nieuwe planten begint in ons bedrijf. We selecteren planten op onder meer kleur, formaat en ziekteresistentie. Door slim te kruisen ontstaan nieuwe planten die uiteindelijk in het tuincentrum terug zijn te vinden.

Kijk mee
Hoe selecteren we de juiste planten? Waar verzorgen we ze? En hoe is het om onderdeel te zijn van dit unieke proces? De JobXperience biedt je de kans het allemaal mee te maken. Je krijgt een kijkje achter de schermen en kunt al je vragen stellen. Scholieren op zoek naar een weekendbaan, studenten die stage willen lopen, werkzoekenden, iedereen is welkom. Kom langs voor een rondleiding en ga in gesprek met medewerkers van verschillende afdelingen.

Praktische informatie
De JobXperience van Schoneveld Breeding vindt plaats op donderdag 30 maart tussen 15.00 en 19.00 uur. Je vindt Schoneveld Breeding aan de Sluinerweg 15 in Wilp. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Wij zorgen voor een hapje, drankje en vooral veel interessante verhalen. Wil je vooraf meer informatie? Stuur dan een e-mail naar hrm@schoneveld.nl.

www.schoneveldbreeding.nl

Share Button

Categorie: ,