Onze nieuwe brochure is klaar

De nieuwe brochure is uit. We hebben de laatste maanden hard gewerkt om alle technische details, productfoto’s en bedrijfsinformatie te bundelen. De brochure voor seizoen 2022-2023 is een voortzetting van de brochures van afgelopen jaren. Je vindt een update van het assortiment met verbeterde en nieuwe kleuren van alle series.

Overzicht
De brochure geeft een mooi overzicht van alles waar Schoneveld Breeding voor staat en waar we aan werken. De belangrijkste kenmerken worden nader toegelicht: sterke genetica, meerwaarde voor alle partners en veredelen voor de volgende generatie. Daarnaast is er veel technische informatie over alle series in het brede assortiment. Dat wordt gecombineerd met lifestyle foto’s van producten en strakke productfoto’s van het complete assortiment.

Online portal
Dit jaar is er groot nieuws. We lanceren een online portal. Je kunt eenvoudig een account aanmaken op het Schoneveld Breeding portal. Dan heb je direct toegang tot alle fotografie, promotiematerialen en documenten van he team teeltondersteuning. De meerwaarde van Schoneveld Breeding is nu altijd en overal dichtbij.

Petticoat
Een ander opvallend onderwerp in de nieuwe brochure is de herintroductie van Super Serie Petticoat. Deze unieke serie is zo speciaal dat we besloten het opnieuw op de markt te brengen. Petticoat is voor het seizoen 2022-2023 beschikbaar in 3 kleuren: Light with Eye, Neon Pink en Dark Violet.

Meer informatie
Je kunt de brochure downloaden via de knop hieronder.

Wil je meer weten over producten of Schoneveld Breeding in het algemeen, neem dan contact op met jouw regiomanager via de knop hieronder.

Share Button

Categorie: ,