Open Dagen Cyclamen Schoneveld Breeding

Van 26 oktober tot en met 13 november opent Schoneveld Breeding haar deuren voor alle professionals uit de keten. Tijdens deze Open Dagen zijn de Cyclamen van Schoneveld Breeding te zien in de bloeiproeven. Jongeplantenkwekers, kwekers, handelondernemers en retailers krijgen een goed beeld wat de genetica van Schoneveld voor hen kan betekenen.

Net als voorgaande jaren zijn alle Super Serie Cyclamen in de bloeiproeven te zien. Van de kleine Micro naar de robuuste Mammoth. Naast de gevestigde namen is er natuurlijk ook aandacht voor noviteiten, zoals Super Serie Petticoat, Super Serie Merengue en de vele nieuwe Fuji kleuren in de bestaande series.

Buitenbloeiproeven

Op ons buitenveld testen wij een aantal Super Series op bloeirijkheid, houdbaarheid, sierwaarde en herstellend vermogen. De planten die uitstekend scoren komen in aanmerking voor het kwaliteitslabel Veranda Selections. Zelf beoordelen? Maak dan snel een afspraak.

Aanmelden kan op sales@schoneveld.nl of via  +31 (0)571 271717. Na ontvangst van de aanmelding wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen voor het maken van een afspraak.

Over Schoneveld Breeding

Schoneveld Breeding maakt de mooiste Cyclamen, Ranonkels en Primula’s ter wereld. Het bedrijf is met ruim 225 medewerkers in Nederland en Tanzania uitgegroeid tot een prominente speler. Klanten in zo’n 35 landen worden dagelijks voorzien van zaden en kwekers mogen rekenen op een solide teelt- en marketingondersteuning. Sterke genetica, kennisdeling en constante innovatie zijn de fundamenten van het succes van Schoneveld Breeding.

Share Button

Categorie: