Oprichting Coöperatie Touch Me+ is een feit!

Sinds 1 juli is Telersvereniging Touch Me+ een coöperatie. In samenwerking met Schoneveld Breeding heeft deze officiële oprichting vorm gekregen. De coöperatie is in akte getekend bij notaris mr. Drs. Remmerswaal. Het voltallige bestuur van de nieuwe coöperatie tekende voor de nieuwe organisatiestructuur: Peter van de Pol van Schoneveld Breeding, Gertjan Sosef van Ammerlaan Sosef(voorzitter), Alex Gevers van Gevers Planten en Nick Voskamp van SV.CO.

Doorontwikkeling

Dit unieke samenwerkingsverband tussen veredelaar en kwekers heeft als doel het bevorderen van duurzame groei van de gehele productgroep Primula obconica in de Europese markt. De coöperatie voert houdbaarheidstesten en kwaliteitstesten uit om de Primula obconica kwalitatief nog verder te ontwikkelen op verschillende punten. De coöperatie werkt vanuit werkgroepen aan productontwikkeling aan de hand van thema’s als kwaliteit, marketing, sales en marktverkenning.

Exclusiviteit

Coöperatie Touch Me+ heeft bovendien exclusiviteit van verkoop binnen Europa van de Primula obconica Pricanto en MINI. De MINI wordt aangeboden in potmaten van 9 en 10.5 centimeter, de Pricanto in 12 en 14 centimeter.

De coöperatie

Coöperatie Touch Me+ bestaat uit zeven leden. Ammerlaan-Sosef, OK-Plant, Berkhout Plants, Loos Plants, Gevers Planten, SV.CO en Sjaak Buijs werken samen met licentiekweker Vreugdenhil Young Plants en veredelaar Schoneveld Breeding aan productie, verbetering en promotie van de Primula obconica.

Sweet Kisses

Samen ontwikkelden de actieve leden al het merk Sweet Kisses. Dit Retail concept met verschillende verpakkingsmogelijkheden biedt de consument in één oogopslag duidelijkheid over de Primula obconica: een vrolijke bloeier die meer dan dertig dagen bloeiplezier biedt. De omloopsnelheid is hoog en de houdbaarheid in het schap is bewezen hoger dan gemiddeld.

Touch Me+ Relatie Dag

In November 2020 vindt de jaarlijkse Touch Me Relatie-Dag plaats. Tijdens dit evenement wordt natuurlijk ook de oprichting van de nieuwe coöperatie gevierd. Voor meer informatie over het product en de beschikbaarheid, neem contact op met Anne Marie Kuyvenhoven via:

 T: +31 623016249  of E annemariekuyvenhoven@schoneveld.nl.

Share Button

Categorie: