Primula Pricanto genomineerd voor Glazen Tulp 2017

Met trots mogen we bekendmaken dat Primula Pricanto genomineerd is voor de Glazen Tulp 2017. De Glazen Tulp is in de sierteeltsector dé prestigieuze award voor de beste marktintroductie van het jaar en wordt georganiseerd door Royal FloraHolland. Pricanto is genomineerd in de categorie ‘Kamerplanten’. Stemmen kan via Stemformulier Royal FloraHolland.

Primula Pricanto is een mooie Primula obconica in vintage stijl. Opmerkelijk gekleurde bloemen vallen op in haar soort. De plant heeft een stevige en compacte bouw. Pricanto heeft een lange houdbaarheid en het vervoer is in principe geen bedreiging voor deze stijlvolle plant. Pricanto kan tegen een stootje en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Deze bijzondere vintage potplant is verkrijgbaar in drie kleuren: lime, blue en red.

Bijzondere noviteiten, zoals Primula Pricanto, zet veredelaar Schoneveld Breeding in een ‘gesloten’ keten in de markt. Dit betekent dat het product niet vrij verkrijgbaar is. Voor Primula Pricanto werkt Schoneveld Breeding intensief samen met kweker Rael Duijvestijn Potplanten om het product succesvol te introduceren. Op deze manier wordt het product op de juiste manier gepositioneerd en voor een langere periode met een betere prijs verkocht. Dit levert uiteindelijk voor elke schakel in de keten meer rendement op.

Tijdens de eerste stemronde die van 19 mei tot en met 1 juni duurt kunt u stemmen op Primula Pricanto via deze link: Stemformulier Royal FloraHolland

Share Button

Categorie: