• nl
 • de
 • en
 • fr
 • zh-hans
 • it
 • nl
 • de
 • en
 • fr
 • zh-hans
 • it

Primula Touch Me Galaxy

Primula Galaxy is een Touch Me Large die zich onderscheidt door haar karakteristieke kleurschakering die doet denken aan een sterrenhemel.

Galaxy wordt als concept in de markt gezet en wordt binnen Europa vooralsnog exclusief geproduceerd binnen Telersvereniging Touch Me+.  Buiten Europa zoekt Schoneveld mogelijkheden om samen met klanten een meerwaarde te creëren voor dit product.

Over Touch Me Galaxy

Soort: Primula obconica
Beschikbare kleuren: 1
Potmaat: 12 – 15 cm / 5″ – 6″
Bloeiperiode (Noordelijk halfrond): Oktober – Mei
Bloeiperiode (Zuidelijk halfrond): April – November
USP: Touch Me Large met karakteristieke kleurschakering

Telersvereniging Touch Me +

Primula Touch Me Galaxy wordt uitsluitend in Nederland geproduceerd door Telersvereniging Touch Me +. Deze zaden zijn vrij verkrijgbaar buiten Nederland! Handel en retail in Europa kunnen dit product aanvragen via Schoneveld Breeding of via een van de telers van Telersvereniging Touch Me +.

Retail- en handelsconcept Sweet Kisses

Voor Primula Touch Me Galaxy hebben we een concept ontwikkeld dat ideaal is voor retail en handel: Sweet Kisses. Door hun mooie uitstraling, onderscheidende producteigenschappen en aantrekkelijke verpakking trekken de planten van Sweet Kisses direct de aandacht. Deze voordelen worden ondersteund met een marketingconcept dat volledig is ontwikkeld vanuit consumententrends. Resulterend in een hoge omloopsnelheid en veel rendement. De pijlers op een rij:

 • Maximaal impulsproduct
 • Sterk marketingconcept
 • Hoge omloopsnelheid
 • Aantrekkelijk schaprendement
 • Breed assortiment

Met deze pijlers minimaliseren we risico’s en maximaliseren we het aantal impulsaankopen. Zowel voor de retail als voor de handel.

Beschikbare kleuren