Primula Touch Me Large

Primula Touch Me Large is een sterke plant met een genetisch compacte plantopbouw. Touch Me Large scoort uitermate goed op de houdbaarheid en gaat ook zonder problemen de transportfase door. Deze Primula obconica variant bevat geen primine en is daarom jeukvrij. Een groot voordeel voor uw medewerkers en de consument, die optimaal kan genieten!

Over Touch Me Large

  • Soort: Primula obconica
  • Potmaat: 12 – 15 cm / 5″ – 6″
  • Bloeiperiode (Noordelijk halfrond): Oktober – Mei
  • Bloeiperiode (Zuidelijk halfrond): April – November

Kenmerken

  • Geschikt voor 12 – 15cm pot
  • Sterke plant
  • Groot formaat plant
  • Beschikbaar in 10 heldere kleuren, inclusief Galaxy

Coöperatie Touch Me+

In Nederland, exclusief voor Touch Me+. Buiten Nederland, vrij verkrijgbaar.

Beschikbare kleuren