• Nederlands
 • Duits
 • Engels
 • Frans
 • Vereenvoudigd Chinees
 • Italiaans
 • Nederlands
 • Duits
 • Engels
 • Frans
 • Vereenvoudigd Chinees
 • Italiaans

Primula Touch Me Mini

Touch Me Mini is de kleine uitgave van Touch Me die ervoor zorgt dat deze perfect geschikt is voor efficiënte levering en transport.

Over Touch Me Mini

Soort: Primula obconica
Beschikbare kleuren: 5
Potmaat: 9 – 10,5 cm / 3,5″ – 4″
Bloeiperiode (Noordelijk halfrond): Oktober – Mei
Bloeiperiode (Zuidelijk halfrond): April – November
USP: Kleinste Primula Touch Me
Nieuwe kleuren: Dark Orange, Red-White

Telersvereniging Touch Me +

Primula Touch Me Mini wordt uitsluitend in Nederland geproduceerd door Telersvereniging Touch Me +. Deze zaden zijn vrij verkrijgbaar buiten Nederland! Handel en retail in Europa kunnen dit product aanvragen via Schoneveld Breeding of via een van de telers van Telersvereniging Touch Me +.

Beschikbare kleuren