• nl
 • de
 • en
 • fr
 • zh-hans
 • tr
 • it
 • nl
 • de
 • en
 • fr
 • zh-hans
 • tr
 • it

Primula Touch Me

De Primula Touch Me is een echte voorjaarsplant met prachtig heldergroen stevig blad en vrolijke bloemen. De kleuren zijn zacht of juist knallend en geven je echt een vrolijk lentegevoel! Samen met de nieuwe bloemen die dus lichter zijn geeft dit een heel mooi effect, echt prachtig om te zien!

De Touch Me leent zich er echt voor een aparte pot te gebruiken, het is een speelse plant, je wordt er vrolijk van. Touch Me is verkrijgbaar in 9 sprankelende kleuren, en natuurlijk met dat heerlijke en stevige lentegroene blad.

 De kenmerken van Primula Touch Me

Je kunt wekenlang genieten van de vele bloemen van deze plant

 • De plant heeft een stevige en compacte opbouw en de bladen bevatten niet meer zoals vroeger de stof waar je jeuk van kreeg. De enige kriebels die je hier van krijgt zijn lentekriebels!
 • Touch Me is verkrijgbaar in 9 prachtige kleuren waaronder ook de zogenoemde bi-color. Een combinatie van wit – rood of wit – blauw in het bloemblad; die zijn helemaal net een plaatje!

In de winkel is Touch Me te herkennen aan het etiket of de vrolijke wit met roze pothoezen.