• Nederlands
 • Duits
 • Engels
 • Frans
 • Vereenvoudigd Chinees
 • Italiaans
 • Nederlands
 • Duits
 • Engels
 • Frans
 • Vereenvoudigd Chinees
 • Italiaans

Primula Touch Me

De Primula Touch Me is een echte voorjaarsplant met prachtig heldergroen stevig blad en vrolijke bloemen. De kleuren zijn zacht of juist knallend en geven je echt een vrolijk lentegevoel! Samen met de nieuwe bloemen die dus lichter zijn geeft dit een heel mooi effect, echt prachtig om te zien!

De Touch Me leent zich er echt voor om in een aparte pot te gebruiken.

Telersvereniging Touch Me +

Primula Touch Me wordt uitsluitend in Nederland geproduceerd door Telersvereniging Touch Me +. Deze zaden zijn vrij verkrijgbaar buiten Nederland! Handel en retail in Europa kunnen dit product aanvragen via Schoneveld Breeding of via een van de telers van Telersvereniging Touch Me +.

Touch Me Mini

Kleinste Primula Touch Me
Potmaat: 9 – 10,5 cm / 3,5″ – 4″

Touch Me Midi

Stevige bloemstelen en een lange houdbaarheid
Potmaat: 10,5 – 12 cm / 4″ – 5″

Touch Me Large

Scoort uitermate goed op de houdbaarheid
Potmaat: 12 – 15 cm / 5″ – 6″

Sweet Kisses

Concept voor handel en retail
Potmaat: 12 cm / 5″

Primula Pricanto

Vintage kleuren (inclusief marketing support)
Potmaat: 10,5 – 12 cm / 4″ – 5″