Programma Relatiedag Touch Me+ 2018

29 november 2018 – Save the date!

De Touch Me+ relatiedag komt er weer aan! Deze zal plaatsvinden op donderdag 29 november a.s. Meld u dus snel nog aan voor deze gezellige en inspirerende dag. Aanmelden kan via de onderstaande knop!

Locatie

Restaurant Wollebrand
Broekpolderlaan 10
2675 LJ HONSELERSDIJK

Programma Relatiedag 2018

16.30  Ontvangst en welkomstwoord
17.00  Versmerken (Frans-Peter Dechering, Schoneveld Breeding)
17.15  Achtergrond Sweet Kisses (Nick Kerkhof, Reclamebureau Ongewoon)
17.30  Pauze
17.45  Shopper marketing (Jurgen Mohr, Brompton Road)
18.45  Walking buffet
19.45  Afsluiting

Over de sprekers

Jurgen Mohr – Customer & Shopper Marketing strateeg
Co-Founder van Brompton Road (Shopper Marketing Bureau)

Jurgen startte zijn carrière na een opleiding hotelschool in de Horeca. Na een aantal jaar heeft hij de overstap naar Heineken gemaakt en heeft daar gewerkt als Brouwerijvertegenwoordiger, Trade Marketing Manager en Marketing Manager. 8 jaar geleden begon hij samen met zijn compagnon Brompton Road. Een marketing-& communicatiebureau die zich specifiek richt op het bewerkstelligen van conversie daar waar koper en merk samenkomen. Brompton Road helpt klanten met strategie, categorie- en kanaal ontwikkeling, B2B communicatie-en activatie, merk ontwikkeling en merkactivatie.

“Making shoppers’ lives easier and more enjoyable”

Frans-Peter Dechering – Commercieel Directeur
Schoneveld Breeding

Frans-Peter Dechering is commercieel directeur bij Schoneveld Breeding en hij combineert het verkoop- en marketing vak graag. In het recente verleden heeft hij zelf onderzoek uitgevoerd naar de mogelijkheden van zogenaamde ‘versmerken’ in de tuinbouw in relatie tot het TV kanaal 24Kitchen. Hij neemt het publiek mee in de achtergronden en voorbeelden van versmerken en hoe hij tegen de ‘winnende’ verkoopkanalen aankijkt.

Nick Kerkhof – Marketing Consultant
Reclamebureau Ongewoon

Nick Kerkhof is Marketing Consultant bij Ongewoon en heeft samen met zijn team Sweet Kisses ontwikkeld. Hoe positioneer je een product in de consumentenmarkt. Een markt waarin het media aanbod geëxplodeerd is en binnen één seconde tijd de aandacht moet weten te trekken van de consument. Dus waarom Sweet Kisses?

Share Button

Categorie: