Schoneveld Breeding investeert in betere bedrijfsprocessen met behulp van IS Agriware®.

Bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd als onderdeel van “bouwen aan groei”

Schoneveld Breeding gaat investeren in een betere borging van bedrijfsprocessen. Om dit doel te realiseren is gekozen voor IS Agriware. IS Agriware is een gebruiksvriendelijk softwarepakket, waarbij de organisatie alle processen in hetzelfde systeem kan managen. Vanaf december 2017 hoopt het bedrijf uit Twello gebruik te maken van de nieuwe software.
“Bouwen aan Groei” omvat naast de bedrijfsprocessen, ook de opleiding van medewerkers en de nieuwbouw.

Bedrijfsgroei maakt innovatie wenselijk

Schoneveld Breeding is de afgelopen jaren hard gegroeid, zo heeft het bedrijf meer producten in het assortiment gekregen, is het personeelsbestand gegroeid en zijn de processen complexer geworden. Om verdere groei goed te kunnen waarborgen is gekozen om te investeren in een nieuw systeem.

IS Agriware

Op 8 juni 2017 is het contract getekend met Mprise Indigo voor de implementatie van Microsoft Dynamics NAV 2017 in combinatie met IS Agriware. Mprise Indigo levert met IS Agriware een totaaloplossing voor alle bedrijfsprocessen van tuinbouwbedrijven. Met deze software krijgen bedrijven de beschikbaarheid van de juiste informatie op het juiste moment vanuit een systeem. Dankzij de eenmalige invoer van data wordt tijd bespaard en worden fouten voorkomen. De implementatie zal in verschillende fases plaatsvinden.

Schoneveld Breeding en Mprise Indigo

Schoneveld Breeding bestaat sinds 1930 en is specialist in het veredelen van koudeminnende potplanten zoals Cyclamen, Primula, Ranonkel en Campanula. Het bedrijf is uitgegroeid tot een speler van formaat. Naast de ruim 190 medewerkers op de vestiging in Twello werken er afhankelijk van het seizoen tot 150 medewerkers op de productielocatie in Tanzania. Sterke genetica, kennisontwikkeling en -deling en constante innovatie zijn de fundamenten van het succes van het bedrijf.

Mprise Indigo bedient de tuinbouw met IS Agriware, een ERP applicatie gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. De focus ligt daarbij op vermeerderaars en kwekerijen van jonge (groenten)planten, potplanten, zaden, stekken en weefsels. IS Agriware is officieel gecertificeerd door Microsoft.

Voor meer informatie neem contact op met Sales & Channel Manager Jos van der Helm +31 (0)318 508810 indigo@mprise.nl of kijk op: mprise-indigo.nl

Share Button

Categorie: