Schoneveld Breeding portal

Onze marketingmaterialen zijn vanaf nu altijd en overal beschikbaar. Net zoals sterke genetica, ontwikkelen we onze welbekende meerwaarde ook altijd door. We ondersteunen klanten bij de verkoop van producten door marketingmaterialen, brochures, growing support documenten en andere informatie te delen. Op het nieuw ontwikkelde Schoneveld portal vindt u alle benodigde documenten. Altijd en overal beschikbaar.

Hoe het werkt
Een account aanmaken op het portal is in een handomdraai geregeld. Na het kiezen van de gebruikersnaam en wachtwoord heeft u direct toegang tot de portal. Bezoekers kunnen via de navigatiebalk aan de linkerkant snel het onderwerp vinden waar ze materialen voor nodig hebben. Met één muisklik is onze meerwaarde vervolgens gedownload. Zo is de uitstraling van Schoneveld Breeding altijd herkenbaar en is de ondersteuning van onze growing supporters altijd dichtbij. Ook personaliseren van specifieke marketingmaterialen behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie
De afdeling marketing is bereikbaar voor meer informatie over de portal. Via marketing@schoneveld.nl staan we klaar om vragen te beantwoorden en mee te helpen met personalisatie van materialen. Support van area managers of growing supporters is uiteraard ook beschikbaar. Alle contactgegevens staan overzichtelijk bij elkaar via onderstaande button.

Maak nu je account via onderstaande button.

Share Button

Categorie: ,