Bezoek Schoneveld Breeding tijdens Flower Trials 2018

Van 12 tot en met 15 juni 2018 staan wij met ons assortiment op de Flower Trials in Regio Westland. Wij presenteren onze laatste ontwikkelingen op het gebied van Cyclamen, Primula, Campanula en Ranunculus. Naast de bekende producten en merken tonen wij ook onze nieuwste introducties.

Nieuwe locatie: World Horti Center Naaldwijk (Regio Westland)

Voorheen stonden wij in de Monsterkas, sinds dit jaar zijn wij aanwezig op een nieuwe en veelbelovende locatie: World Horti Center. Zowel de Monsterkas als World Horti Center zijn gelegen in Naaldwijk (regio Westland).

Onze nieuwste productintroducties

Naast ons assortiment laten wij de volgende introducties zien:

Waarom een bezoek aan het World Horti Center de moeite waard is!

World Horti Center is een toonaangevend platform waar bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen innoveren, verbinden, creëren en inspireren. Sinds de opening op 7 maart 2018 hebben duizenden bezoekers uit alle werelddelen hun weg gevonden naar hét kennis- en innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector.

Het Lentiz College heeft in het World Horti Center ook een kwekerij waar diverse proeven te zien zijn. Een van de onderzoeken die recent gestart zijn is een proef met Cyclamen Super Serie XL. Daarnaast laten ruim tachtig innovatieve bedrijven uit de internationale glastuinbouwsector jaarrond zien wat ze in huis hebben.

Kom meer te weten over onze samenwerkingen

Schoneveld Breeding werkt wereldwijd samen met diverse partijen. Wij participeren actief in telersverenigingen zoals Touch Me+ (Primula Touch Me) en Addenda (Campanula Florentes), maar maken ook gebruik van verkoopondersteuning in de Verenigde Staten (Sakata). Bent u benieuwd naar mogelijkheden op het gebied van samenwerking? Neem dan contact met ons op!

Adres:
World Horti Center
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk, Westland
Hier vindt u de routebeschrijving: https://www.worldhorticenter.nl/en/contact

Vraag hier onze catalogus aan!

Ik wil graag een afspraak maken voor Flower Trials 2019

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u een interessant idee? Wilt u graag horen welke producten het best bij uw bedrijf passen of wilt u teeltadvies? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak met een van onze medewerkers. Onder het genot van een kopje koffie praten onze medewerkers u graag even bij! Het maken van een afspraak is uiteraard niet verplicht. Echter raden wij het u wel aan, wij kunnen u namelijk in contact brengen met de juiste personen en u kunt uw reis tijdens Flower Trials efficiënt inplannen. Heeft u interesse? Vul dan hieronder uw gegevens in. Onze collega's nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Share Button

Categorie: