Schoneveld presenteert innovatieve producten en concepten

Tijdens de Flower Trials 2016 presenteert Schoneveld Breeding deze week innovatieve producten en nieuwe concepten. Als veredelaar wil Schoneveld samen met ketenpartners het marktrendement verhogen door samen te werken, oftewel: Connecting the Chains. Flower Trials wordt georganiseerd t/m vrijdag 17 juni. Schoneveld Breeding is te vinden in de Monsterkas / Presentatieruimte op het terrein van FloraHolland in Honselersdijk.

Connecting the Chains
Tijdens de Flower Trials wordt duidelijk waar Schoneveld Breeding het allemaal voor doet: samenwerken met ketenpartners om uiteindelijk het gehele marktrendement te verhogen. Dit doel streeft de veredelaar niet alleen na in Nederland, maar ook in het buitenland. Zo heeft Schoneveld de laatste jaren diverse regiomanagers aangetrokken die regionaal betrokken zijn en de kennis hebben van het desbetreffende land. Daarom zijn de regiomanagers Pierre Samson (Frankrijk), Gianfranco de Leo (Italië) en Jeff McGrew (Noord Amerika) deze week aanwezig naast de teeltondersteuners en het sales team.

Innovaties en concepten
Dit jaar ligt de focus op nieuwe introducties en vernieuwende concepten. Zo worden er, naast het hele assortiment, vier noviteiten uitgelicht: de gefranjerde cyclaam Super Serie Merengue, Glazen Tulp winnaar Super Serie Petticoat, de vintage Primula Pricanto en een gloednieuwe Campanula Avida!

IMG_0434

Super Serie Petticoat links, Make-Upz Cyclamen rechts en in het midden de cyclamen voor buiten: Veranda Selections

De Make-Upz cyclamen werden vorig jaar geïntroduceerd op de Flower Trials. Dit jaar heeft dit concept weer een mooi podium gekregen. Hetzelfde geldt voor Super Serie Mammoth XXL en Veranda Selections. De imponerende Mammoth XXL groeit van één zaadje uit tot een robuuste cyclaam met een potmaat van 30-35cm en enorm veel bloemen. Want bij een cyclaam geeft elk blad een bloem. Veranda Selections, hét kwaliteitslabel voor buiten cyclamen, wordt verrassend gepresenteerd in een gedeelte van een presentatie dat Schoneveld Breeding ook op Keukenhof gebruikt heeft. Dan is er nog één bijzonder concept: kerst en cyclamen. Schoneveld laat in een knallende presentatie zien dat dit een perfecte combinatie is.

IMG_0430

Een gedeelte van de kerstpresentatie met op de achtergrond Veranda Selections

Dit is het tweede jaar dat Schoneveld Breeding samen met Selecta deze locatie bij FloraHolland ter beschikking heeft. Heeft u interesse? U kunt de Flower Trials nog bezoeken t/m vrijdag 17 juni.

Share Button

Categorie: