Snel op de hoogte met onze korte FlowerTrials video

De FlowerTrials vinden dit jaar helemaal online plaats. We willen je van alles laten zien via video’s, webinars en digitale rondleidingen. Maar we begrijpen ook dat je niet de hele dag aan je scherm gekluisterd wilt zitten. Daarom hebben we een korte video voor je die in een paar minuten een kijkje achter de schermen geeft. In 8 minuten heb je snel een beeld van de meerwaarde die wij bieden op gebied van teelt-, marketing- en salesondersteuning. Altijd en overal

Super Serie Leopardo
Onder andere de Super Serie Leopardo staat in de spotlight. Deze grootbloemige Cyclaam is een hittetolerante krachtpatser die ons assortiment Cyclamen compleet maakt. Je kunt nu jaarrond, waar ook ter wereld een mini, midi of grootbloemige Cyclaam van Schoneveld Breeding vinden. In de video vertelt veredelaar Marleen hoe de sterke genetica van de Leopardo tot stand is gekomen.

Meerwaarde
Wij bieden op verschillende vlakken meerwaarde. Zo zijn onze teeltondersteuners altijd beschikbaar om samen naar de beste kweekresultaten te groeien. Daarnaast geven we inspiratie en hebben we marketingconcepten voor onze klanten. In de video voor de FlowerTrials ontdek je meer over onze meerwaarde, aan de hand van het verhaal van teeltondersteuner Ton. Ook geven we in de video inspiratie met twee arrangementen met de Leopardo.

Share Button

Categorie: , ,