Stage

Schoneveld Breeding investeert graag in haar medewerkers van de toekomst. Zo bieden wij stage- en afstudeermogelijkheden in verschillende vakgebieden, op verschillende niveaus, binnen verschillende afdelingen en op diverse locaties.

Je kan ons ook bereiken via WhatsApp: 📞 06 123 191 68

Voor vmbo-studenten hebben we veelal praktische stages waarbij je het gehele proces van zaad tot zaad kan doorlopen.

Voor stages van mbo-studenten en eerstejaars en tweedejaars hbo-studenten geldt over het algemeen dat dit binnen onze organisatie stages zijn waarbij de student kennis maakt met de praktijk en wegwijs wordt gemaakt binnen Schoneveld Breeding. Dit zijn vaak algemene stages waarbij het verkrijgen van een aantal basisvaardigheden centraal staan. Hiertoe bestaan binnen onze organisatie vrijwel altijd mogelijkheden.

Voor derde- en vierdejaars studenten op mbo-, hbo- en wo-niveau zijn gerichte stagemogelijkheden en afstudeerprojecten te vervullen waar meer diepgang en zelfstandigheid verwacht wordt. Voor het leerproces vinden we het belangrijk dat de stagiair resultaten kan zien van de werkzaamheden die men doet en dat de stagiair mogelijkheden heeft hier eventueel aanpassingen op te doen. Ons streven is dan ook om de stages af te stemmen op de beschikbare tijd en af te bakenen met een duidelijk startmoment en einddoel.

Heb je vragen? Ons telefoonnummer is 0571-271717. Of stel je vraag of stuur je brief via e-mail naar vacatures@schoneveld.nl.

Op dit moment hebben we de volgende openstaande vacatures: