Summer starts at Breeders Avenue

De zomer gaat pas echt van start tijdens de FlowerTrials. Ook dit jaar hebben we weer veel nieuws om je te laten zien. Kom van 13 tot en met 16 juni naar de Breeders Avenue en laat je verrassen. We delen nieuwe productontwikkelingen en hebben een mooie primeur voor je.

Productontwikkelingen
In het assortiment Cyclamen is veel gebeurd afgelopen jaar. Onze grootbloemige krachtpatser Super Serie Leopardo is vanaf aankomend seizoen beschikbaar in maar liefst drie nieuwe kleuren. Maak tijdens FlowerTrials alvast kennis met Super Serie Leopardo Neon Pink, White with Eye en Wine Red.

Daarnaast is Super Serie Djix ook beschikbaar in een nieuw kleur. We presenteren Djix Salmon with Eye in onze stand.

Tenslotte is er Super Serie Fusion. Deze grootbloemige Cyclaam is nieuw op de markt in de kleur Neon Pink. Een unieke Cyclaam met bijzondere gekleurde bloemen. De tweekleurige bloem maakt van Super Serie Fusion een bijzonderheid waar je maar naar blijft kijken. Extra leuk is dat Super Serie Fusion binnenkort ook in midi-formaat beschikbaar is.

Gerbera
Onze veredelaars hebben de afgelopen tijd ook aan andere gewassen gewerkt. Achter de schermen ontwikkelden zij een nieuwe Gerbera. Tijdens FlowerTrials is deze onder de naam Joybera voor het eerst te bewonderen. De Gerbera Open Dagen zijn van week 23 tot en met 25 op onze hoofdlocatie in Wilp. Daar presenteren we alle Gerbera’s waaraan we momenteel werken. Samples van Joybera zijn op dit moment al beschikbaar. Neem contact op met je area manager of teeltondersteuner om af te stemmen wat je kunt gaan testen.

Rebranding
We delen graag een primeur met bezoekers aan de FlowerTrials. Maak in onze stand kennis met Schoneveld Breeding in een nieuw jasje. Onze huisstijl is grondig onder de loep genomen. Er is een omvangrijk rebranding-project afgerond. Resultaat zijn onder andere vijf unieke kernwaarden die laten zien waar Schoneveld Breeding  écht voor staat. Ons nieuwe logo is hiervan een weerspiegeling.

Praktische informatie
Maak tijdens de FlowerTrials kennis met onze nieuwe huisstijl en ontdek alles over de nieuwe ontwikkelingen in ons assortiment. Je vindt Schoneveld Breeding samen met 5 andere bedrijven en Fleuroselect op Breeders Avenue op de locatie van Takii Europe in Kudelstaart. Vooraf registreren kan op de website van FlowerTrials. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een spontaan bezoek. Ontmoet je ons liever in de kassen in Wilp om de ontwikkeling van Joybera nader te bekijken, neem dan contact op met je area manager of teeltondersteuner om een afspraak te plannen.

Share Button

Categorie: ,