Sweet Kisses te zien tijdens Trade Fair 2019

Tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer 2019 (6 – 8 november) presenteert Telersvereniging Touch Me+ wederom Sweet Kisses. Sweet Kisses is het geteste verkoopconcept voor Retail van Telersvereniging Touch Me+. De stand is te vinden op locatie: 49.4.

Sweet Kisses is verkrijgbaar van eind september tot en met maart.

Producten in de stand

Tijdens de Trade Fair vindt u de volgende producten in onze stand:

Sweet Kisses Amore (Primula Touch Me)

Sweet Kisses worden aangeboden in een Sweet Kisses hoes, waarin de plant zijn vocht beter vasthoudt. Sweet Kisses bloeien meer dan 30 dagen! Amore is een Touch Me Midi (12 cm) en kenmerkt zich door haar genetische compacte plantopbouw. Tijdens de Trade Fair tonen wij naast de reguliere Amore ook de Amore Duet 13 cm (2 kleuren in 1 pot) en Amore Sensation 14 cm (3 kleuren in 1 pot).

Sweet Kisses Pricanto Romantica (Primula Touch Me Pricanto)

De Pricanto is een zeer houdbare Primula-variant, die tevens meer dan 30 dagen doorbloeit.De Pricanto Romantica is een Touch Me Pricanto. Dit product wordt gekenmerkt door bloemen met een vintage uitstraling. In onze stand vindt u de reguliere Pricanto Romantica in 12 cm en de Pricanto Romantica Sensation (3 kleuren in 1 pot).

Sweet Kisses Amore 9 cm (Primula Touch Me Mini)

Tot slot staat er een Mini variant van de Amore tentoongesteld op de Trade Fair. Deze plant is genetisch klein en wordt gekweekt in een 9 cm pot. Geeft tevens meer dan 30 dagen bloemen! Daarnaast heeft de telersvereniging met Mini ook nog 10,5 cm in het assortiment.

Over Sweet Kisses

Sweet Kisses zet sterk in op het minimaliseren van risico’s en het maximaliseren van het aantal verkopen door te focussen op impulsaankopen, omloopsnelheid en schaprendement. De planten van Sweet Kisses zijn echte eyecatchers. Door hun vrolijke, kleurrijke bloemetjes en aantrekkelijke verpakking trekken ze direct de aandacht van uw klanten. Dat deze bloeiende plant zeer lang houdbaar is, en meer dan 30 dagen bloeit, is uit onafhankelijke Retail-testresultaten gebleken.

Sweet Kisses wordt standaard geleverd in een mooi vormgegeven hoes, maar kan ook worden afgenomen in een prachtige smart cup, die zorgt voor de mooiste schappresentatie. Verder is het mogelijk Sweet Kisses aan te bieden met een persoonlijke giveaway: een stijlvol Sweet Kisses armbandje dat uw klanten een extra reden geeft Sweet Kisses aan te schaffen.

POS-materiaal beschikbaar

Om Sweet Kisses nog meer klantaandacht te geven, heeft u de mogelijkheid de schappresentatie te ondersteunen met divers POS-materiaal, zoals plafondhangers, presentatieborden voor Euro karren en Deense karren. Het POS-materiaal heeft een aantrekkelijke vormgeving!

More value by Primula Touch Me

Primula Touch Me wordt in Nederland exclusief geteeld door de kwekers van Telersvereniging Touch Me+. Het concept Sweet Kisses is in Europa exclusief voor de Telersvereniging van Touch Me+. Primula Touch Me (NL) en Sweet Kisses (EU) zijn buiten deze regio’s onder voorwaarden beschikbaar voor andere kwekers.

Primula Touch Me is Primula obconica en kenmerkt zich door het feit dat dit product priminevrij is, dus het jeukt niet. Daarbij heeft Touch Me een lange houdbaarheid, sterke stelen en is er uniformiteit tussen de kleuren.

Telersvereniging Touch Me+

De volgende kwekers zijn aangesloten bij Telersvereniging Touch Me+:

  • Ammerlaan – Sosef
  • Berkhout Plants
  • Gevers Planten
  • Loos Plants
  • OK Plant
  • Sjaak Buijs BV
  • SV.CO
  • Vreugdenhil Young Plants

Anne Marie Kuyvenhoven

Bent u geïnteresseerd in een bloeiende plant, met lange houdbaarheid, voor de wintermaanden? Anne Marie Kuyvenhoven is verantwoordelijk voor de termijnverkoop van Telersvereniging Touch Me+!

Anne Marie Kuyvenhoven
Sales Telersvereniging Touch Me+
E-mail: annemariekuyvenhoven@schoneveld.nl
Tel: +31 6 23 01 26 49

Categorie: