Sweet Kisses, winterse gezelligheid

Planten en bloemen worden veelal geassocieerd met het voorjaar en worden dan ook vaak pas in deze periode in huis gehaald. Zonde eigenlijk, want ook in de winter zijn er al bloemen en bloeiende kamerplanten verkrijgbaar, wier vrolijkheid we vaak harder nodig hebben in de winter dan in het voorjaar. Sweet Kisses, de eerste van nature bloeiende kamerplant in de winter, is hier een mooi voorbeeld van. Deze winterbloeier staat dan ook symbool voor groei, hoop en een nieuw begin. Lees hier wat Sweet Kisses kan betekenen gedurende het winterseizoen.

De winterdip, iedereen kan zich er in meer of mindere mate wel iets bij voorstellen. Bij maar liefst een half miljoen Nederlanders is er jaarlijks zelfs sprake van een heuse winterdepressie. Deze ‘futloosheid’ is vaak het gevolg van een gebrek aan zonlicht. Gelukkig is extra zonlicht niet het enige middel om je tijdens de donkere en koude winterdagen op te fleuren. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat ook bloemen en planten een heilzaam effect hebben op zowel het mentale als het fysieke gestel gedurende de winter. Sweet Kisses is van medio september tot en met medio april verkrijgbaar, met een sterke afzet in de winter. Juist dan wanneer de behoefte aan kleur en warmte in de huiskamer groot is. HOME SWEET HOME.

Sweet Kisses, vrolijk en gezond

De wetenschap leert ons dat bloemen en planten in huis rustgevend werken en zorgen voor meer vrolijkheid. Zeker de kleuren van bloemen, omdat deze als eerste worden waargenomen. De plantjes van Sweet Kisses zijn verkrijgbaar in veel verschillende bonte kleuren en zijn dus goed voor een flinke vrolijkheidsboost, met name tijdens de donkere dagen. Laat staan de vrolijke verpakking en het gratis armbandje, waarmee ze worden aangeboden.

Bloemen en planten hebben positief effect op gezondheid

Tenslotte hebben bloemen en planten een positief effect op de gezondheid. Ze zorgen voor extra zuurstof in huis en verhogen bovendien de luchtvochtigheid, waardoor de neus en keel verlicht worden. Omdat de luchtvochtigheid ’s winters erg laag is, zijn we vooral in deze periode vaak ziek. Door ’s winters het huis te vullen met vroege winterbloeiers als Sweet Kisses, kan de luchtvochtigheidsbalans zich herstellen en de weerstand verbeteren. Sweet Kisses is niet alleen ’s winters verkrijgbaar; ze zorgen bijna het hele jaar door voor sfeer en gezelligheid. Ga voor meer informatie over de beschikbaarheid van Sweet Kisses naar www.sweetkisses.eu

Categorie: