Te zien tijdens Flower Trials: Cyclamen Super Serie Djix

Djix is een mini Cyclaam met een bijzondere bloemvorm en wordt in de meeste regio’s op de markt gebracht in gesloten ketens waarbij de gedachten ‘local-for-local’ en ‘product-markt-combinatie’ centraal staan. Beschikbaar in 2 kleuren en geschikt voor kleine potmaten. Bezoek onze stand op de Flower Trials en vraag naar de mogelijkheden!

Wat is Djix?

Cyclamen Super Serie Djix is een uit zaad vermeerderde mini Cyclamen persicum van het type Carino. Deze toevoeging aan ons Super Serie-assortiment kenmerkt zich door haar bijzondere bloemvorm, die anno 2019 uniek is voor mini Cyclamen.

Djix wordt officieel geïntroduceerd in 2019 / 2020.

Productspecificaties

Djix is een typische herfstcyclaam en bloeit in september tot en met november, deze bloeiperiode is gebaseerd op Noord-Europese omstandigheden. In Noord-Amerika wordt Djix daarentegen gepositioneerd als product voor Kerstmis en Valentijnsdag!

Als u wilt weten welke bloeiperiode we aanraden voor uw bedrijf, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Djix is geschikt voor potmaat 10,5 cm t/m potmaat 12 cm (4” – 5”) en we hebben 2 kleuren beschikbaar: Red en Wine Red.

Brand Story Djix

De Brand Story van Djix is geschreven op basis van de volgende sleutelwoorden: “Colourful, energetic and surprising, perky, temperamental, powerful”, hierbij hebben we gekozen voor de Pay-off: “Just Me!”

Alleen verkrijgbaar in een gesloten keten

Wij positioneren Djix als een uniek product in een gesloten keten, waarbij een speciale distributie van toepassing is. Deze gesloten ketens kenmerken zich door ‘local-for-local’ en ‘product-markt-combinaties’ per land.

Daarbij geldt voor Djix een labelverplichting, mag het niet voor de daghandel en moeten participerende bedrijven voldoen aan enkele voorwaarden. Voor meer informatie over deze gesloten ketens kunt u contact opnemen met een van onze collega’s.

* In Noord-Amerika heeft Djix beperkte beschikbaarheid voor 2019, maar het zal in 2020 vrij verkrijgbaar zijn. Is uw bedrijf gevestigd in Noord-Amerika en wilt u meer informatie over Djix, neem dan gerust contact met ons op! *

Marketingondersteuning

Wat betreft marketingondersteuning hebben we diverse mogelijkheden. We kunnen u ondersteunen op het gebied van labels, displays en postcards. Op verzoek is het ook mogelijk om andere marketingondersteuning te bieden, bij interesse kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing van Schoneveld Breeding door te mailen naar: marketing@schoneveld.nl

Toekomstige ontwikkelingen

Momenteel zijn er 2 kleuren in de Super Serie Djix. Onze veredelaars werken aan extra kleuren voor deze fascinerende nieuwe serie. Blijf kijken!

Onze locatie tijdens Flower Trials

Plantenkwekerij P. van Geest
Herenlaan 21 | 3155 DC Maasland

Nederland

Over Cyclamen Super Serie

Cyclamen Super Serie is ons overkoepelende merk voor Cyclamen persicum. Super Serie kenmerkt zich door; een ronde plantstructuur, stevige bloemstelen en uniforme groei / bloei.

In seizoen 2019-2020 bestaat Super Serie uit 19 verschillende series, waardoor wij kunnen voorzien in alle gangbare potmaten van 6 cm (2.5”) tot 17 cm (8”). Tevens is onze genetica geschikt voor meerdere bloeiperiodes, we hebben diverse opties van augustus tot en met december / januari (jaarrond in de VS).

Verder heeft u de keuze uit veel kleuren, zilverkleurig blad of groen blad en diverse bloemvormen.

Naast Cyclamen Super Serie heeft Schoneveld Breeding de volgende producten: Primula Touch Me, Primula Paradiso, Primula Perola, Ranunculus Sprinkles en Campanula Florentes.

Categorie: