Te zien tijdens Flower Trials: Primula Touch Me Mini

Primula Touch Me Mini is een genetisch compacte potplant die bloeit in de winterperiode. Wanneer u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, is deze plant een echte aanrader. Het is een serie die echt past bij een kleine pot (9 cm – 10,5 cm) en met 5 kleuren compleet is. U kunt de Touch Me Mini onder andere bekijken tijdens de Flower Trials.

Genetisch compact, een duurzame keuze

Primula Touch Me Mini is genetisch compact van zichzelf en heeft daardoor relatief weinig remstoffen nodig. Dankzij deze genetische compactheid is Touch Me Mini, vergeleken met soortgelijke genetica, eenvoudiger te telen in kleinere potmaten.

Primula Touch Me Mini kan met relatief weinig remstoffen in een 9 cm – 10,5 cm pot geteeld worden!*

Touch Me Mini is daarom een goede keuze voor kwekers, exporteurs of retailers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

* Dit is conform de teeltrichtlijnen van Schoneveld Breeding en gebaseerd op Noord-Europese omstandigheden.

Bloeier in de winterperiode

Primula obconica is een van de weinige potplanten die in de winterperiode bloeit. Het is daarom een goede toevoeging voor tuincentra of retailers die de consument in deze periode bloeiende producten willen aanbieden. Dankzij de heldere en vrolijke kleuren wordt het voorjaar echt in de woonkamer van de consument geïntroduceerd!

Wist u dat Touch Me Mini, na aankoop door de consument, tot wel 4 a 5 weken goed kan blijven?

Over Touch Me Mini

Touch Me Mini is de kleine uitgave van Touch Me die ervoor zorgt dat deze perfect geschikt is voor efficiënte levering en transport. Dit product is geschikt voor potmaat 9 cm (3,5”) t/m potmaat 10,5 cm (4”) en beschikt over 5 kleuren. Dark Orange en Red White zijn in 2019 toegevoegd aan ons assortiment.

Onze locatie tijdens Flower Trials

Plantenkwekerij P. van Geest
Herenlaan 21 | 3155 DC Maasland
Nederland

Over Primula Touch me

Primula Touch Me is het overkoepelende merk voor Primula obconica van Telersvereniging Touch Me+. Schoneveld Breeding is een van de leden van deze telersvereniging. Touch Me kenmerkt zich door genetisch compacte plantopbouw, uniformiteit tussen de kleuren, lange houdbaarheid en het feit dat deze Primula obconica Primine-vrij (jeukvrij) is.

In seizoen 2019-2020 bestaat Touch Me uit 4 verschillende series, waardoor wij kunnen voorzien in alle gangbare potmaten van 9 cm (3.5”) tot 15 cm (6”). Touch Me bloeit in de periode: oktober – mei (Noordelijk halfrond).

Naast Primula Touch Me heeft Schoneveld Breeding de volgende producten: Cyclamen Super Serie, Primula Paradiso, Primula Perola, Ranunculus Sprinkles en Campanula Florentes.

Verkrijgbaarheid

Primula Touch Me wordt in Nederland uitsluitend geproduceerd door Telersvereniging Touch Me +. Buiten Nederland zijn de zaden vrij verkrijgbaar! Handel en retail in Europa kunnen het (eind)product aanvragen via Schoneveld Breeding of via een van de telers van Telersvereniging Touch Me +.

Categorie: