Te zien tijdens Flower Trials: Verano Victoria Light Pink

Nieuw in het assortiment van Super Serie: het kleurtype “Victoria”. Dit jaar presenteren we dit kleurtype voor het eerst op de Flower Trials. Wilt u deze kleur ‘in het echt’ zien? Kom dan naar onze stand op locatie: Plantenkwekerij P. van Geest!

Wat is Victoria

Victoria is een nieuw kleurtype binnen onze Super Serie Verano en kenmerkt zich door de licht gekartelde rand in combinatie met het gekleurde oog. Dit kleurtype bevat 100% victoria bloemen en gaat perfect samen met de overige kleuren in Super Serie Verano.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op of bezoek onze stand tijdens de Flower Trials.

Over Super Serie Verano

Verano staat bekend om haar snelle en uniforme bloei en is door unieke genetica ideaal voor planmatige zomerteelt. Verano vormt samen met Carino en Mini Winter een perfect trio: van zomer tot winter een mini cyclaam in het assortiment!

Een selectie kleuren van Super Serie Verano heeft het label Veranda Selections gekregen. Het kwaliteitslabel voor buiten cyclamen.

Toekomstige ontwikkelingen op het gebied van Victoria

Victoria Light Pink is nu pre-commercieel wordt officieel geïntroduceerd in seizoen 2019/2020. In de komende jaren zal deze kleur aangevuld worden met nieuwe kleuren, ook is de verwachting dat dit kleurtype zal verschijnen in andere series binnen Super Serie.

Onze locatie tijdens Flower Trials

Plantenkwekerij P. van Geest
Herenlaan 21 | 3155 DC Maasland
Nederland

Over Cyclamen Super Serie

Cyclamen Super Serie is ons overkoepelende merk voor Cyclamen persicum. Super Serie kenmerkt zich door; een ronde plantstructuur, stevige bloemstelen en uniforme groei / bloei.

In seizoen 2019-2020 bestaat Super Serie uit 19 verschillende series, waardoor wij kunnen voorzien in alle gangbare potmaten van 6 cm (2.5”) tot 17 cm (8”). Tevens is onze genetica geschikt voor meerdere bloeiperiodes, we hebben diverse opties van augustus tot en met december / januari.

Verder heeft u de keuze uit veel kleuren, zilverkleurig blad of groen blad en diverse bloemvormen.

Naast Cyclamen Super Serie heeft Schoneveld Breeding de volgende producten: Primula Touch Me, Primula Paradiso, Primula Perola, Ranunculus Sprinkles en Campanula Florentes.

Categorie: