Terugblik Cyclamen Open Dagen 2020

Toen we de Cyclamen Open Dagen 2020 organiseerden, wisten we dat we het anders moesten doen dan andere jaren. Door de coronamaatregelen kon de gangbare versie niet doorgaan. In plaats van zoveel mogelijk mensen in onze kassen te ontvangen, gingen we dit jaar digitaal.

Veel rondleidingen
Al met al konden we toch nog zeventig bezoekers door de kassen rondleidingen met inachtneming van alle maatregelen tegen COVID-19. Dit vulden we aan met digitale rondleidingen, waaraan ongeveer honderd internationale gastendeelnamen. Al met al hebben we zo meer mensen dan anders weten te bereiken met een rondleiding op maat. 

Ton Koers geeft een rondleiding met Leopardo mondkapje

Leopardo
De naam zegt het al, voor onze Cyclamen was een hoofdrol weggelegd. Met name de nieuwe grootbloemige Cyclaam Super Serie Leopardo stond volop in de schijnwerpers. Dat was niet voor niets, deze hittetolerante krachtpatser is gemakkelijk te kweken, bloeit vroeg in het seizoen en wordt geïntroduceerd in zes kleuren. De Leopardo maakt dat er nu jaarrond, waar ook ter wereld een mini, midi of grootbloemige Cyclaam van Schoneveld Breeding verkrijgbaar is. 

Meer nieuws
Naast de Leopardo, konden we nog meer nieuws laten zien. De Super Serie Crayon kwam bijvoorbeeld uitgebreid voorbij tijdens de rondleidingen. Deze nieuwe mini Cyclaam heeft een uniek bloempatroon dat doet denken aan een krijtstreep. Voor buitengebruik hebben we het kwaliteitskeurmerk Best for Outdoor in het leven geroepen. Momenteel zijn er vier Cyclamen Super Series waarbinnen een selectie van kleuren het keurmerk Best for Outdoor mag dragen, te weten Super Serie Verano, Super Serie Donatello, Super Serie Carino en Super Serie Picasso.

Ons volledige Super Serie assortiment is nu op video beschikbaar

Video’s
We hebben van al onze producten video’s gemaakt waarin de highlights en unieke eigenschappen worden getoond. Vanaf nu zijn onze producten dus ook in bewegend beeld te bekijken en daar zijn we trots op! Neem een kijkje in de afspeellijst en ontdek wat Schoneveld Breeding allemaal te bieden heeft.

Share Button

Categorie: