Terugblik FlowerTrials 2022

Het zit er alweer op. De FlowerTrials 2022 waren een groot succes. Het was een week vol mooie ontmoetingen op Breeders Avenue. Bezoekers aan de Schoneveld Breeding stand genoten van Cyclamen en andere producten in real life. Het was fijn om elkaar weer eens de hand te kunnen schudden. Ook in de kassen in Wilp ontstonden mooie gesprekken met klanten die weer naar Nederland konden komen. Kortom, de FlowerTrials week was er één om nog lang over na te praten.

Bezoekers aan Schoneveld Breeding werden verrast met een kleurrijk aangeklede stand. De presentatie van de uitgebreide productrange nodigde direct uit tot een gesprek. Voor veel bezoekers was het de eerste keer dat zij de nieuwskomers in het assortiment met eigen ogen konden bewonderen. Op tafels en met inspirerende creaties genoten bezoekers van Cyclamen, Primula’s obconica en Campanula. Area managers en growing supporters namen iedereen mee op reis door de wereld van Schoneveld Breeding.

Super Serie Leopardo
Highlight in de gesprekken was natuurlijk Super Serie Leopardo. Deze grootbloemige, hittetolerante Cyclaam steelt de show overal. Tijdens FlowerTrials liet Leopardo zich van zijn beste kant zien met de nieuwste kleur in het assortiment: Pink with Eye. Daarmee zijn er nu 7 kleuren van deze ware krachtpatser beschikbaar.

Buitencyclamen
Ook de buitencyclamen kregen veel aandacht. Verspreid over de stand presenteerden verschillende varianten Cyclamen die het ook buitenshuis uitstekend doen zich. Deze dragen allemaal het kwaliteitskeurmerk Best for Outdoor, een label exclusief voor Cyclamen die uitgebreide tests in verschillende weersomstandigheden hebben doorstaan.

Portal
Naast het enthousiasme over de producten, kon ook het nieuwe Schoneveld Breeding portal op lovende woorden rekenen. Gebruikers hebben in deze digitale omgeving altijd en overal toegang tot marketingmaterialen, fotografie, video’s en documenten van het team teeltondersteuning. De meerwaarde van Schoneveld Breeding is vanaf nu altijd dichtbij.

Bezoekers in Wilp
Aangezien FlowerTrials een uitgelezen kans zijn voor persoonlijke ontmoetingen, kregen bezoekers ook de kans om de proeven in Wilp te bezoeken. Klanten uit de hele wereld namen hier tijdens een persoonlijke rondleiding een kijkje. De nieuwste ontwikkelingen in het productgamma stonden klaar voor hen. Daarnaast was er een kas ingericht met het assortiment Cyclamen en Primula’s obconica. Bezoekers konden tenslotte alvast vooruitkijken naar nieuwe lijnen die de komende jaren op de markt zullen komen.

Bekijk de video voor een terugblik

Neem contact op
Wilt u meer weten over producten of bent u op zoek naar een professional die meekijkt tijdens de teelt? Neem contact op met uw area manager of growing supporter voor meer informatie

Share Button

Categorie: , ,