Verkoopondersteuning

Onze verkoopmedewerkers zijn de contactpersonen als het gaat om verkoop van zaden. Zij worden mede ondersteund door regio managers en onze product markt manager.

Regio management is naast de orderafhandeling steeds belangrijker. Wij hebben in diverse continenten en landen Regio Managers in dienst. Zij zijn de schakel tussen Schoneveld en onze plaatselijke klanten. Onze Regio Managers kennen de cultuur en taal van een land en hebben de kennis over het telen in bepaalde klimaatomstandigheden. Daarnaast worden zij ondersteund door, en krijgen ze vaak bezoek van, onze Sales medewerkers vanuit het hoofdkantoor in Wilp.

Product-markt-combinatie

Wij hebben de missie om alle schakels uit de keten met elkaar te verbinden. Verkoopondersteuning wordt mede geboden door onze product markt manager. Deze helpt ons om de juiste product-kweker-markt combinaties te maken. Vanuit de beleving van de consument wordt ieder plantenverkooppunt, zoals uw bloemist, tuincentra of supermarkt om de hoek, ondersteund met het uiteindelijke doel om een inspirerend woon- en leef plezier voor de consument te creëren.