Vintro: de echte winter Cyclaam

Tijdens IPM 2020 presenteren wij met trots Cyclamen Super Serie Vintro: onze echte grootbloemige winter Cyclaam! Vintro is een grote Cyclaam met grote bloemen en dikke stelen. Deze serie is uitermate geschikt voor winterbloei en koude teelt. Vintro is geïntroduceerd in 2019/2020.

Over Vintro

De bloeiperiode van deze Cyclaam is: januari tot en met maart in het Noordelijk halfrond en juli tot en met augustus in het Zuidelijk halfrond.

Vintro staat bekend om haar goede kwaliteit en het feit dat deze serie minder gevoelig is voor Botrytis. Daarnaast heeft deze serie een uniforme bloei en groei en is het geschikt voor planmatige productie.

Vintro is de absolute aanrader voor consumenten die graag wat extra kleur in huis willen gedurende de winterperiode!

Te zien tijdens IPM en Cyclamen Open Dagen

Vintro is zowel te zien tijdens onze Cyclamen Open Dagen als tijdens IPM, maar Vintro is op z’n mooist tijdens IPM. Vintro staat vanaf dan pas in bloei. Tijdens de Cyclamen Open Dagen kunt u Vintro alleen bekijken als halfwas plant.

Over Cyclamen Super Serie

Cyclamen Super Serie is ons overkoepelende merk voor Cyclamen persicum. Super Serie kenmerkt zich door; een ronde plantstructuur, stevige centraal gepositioneerde bloemstelen en uniforme groei / bloei.

In seizoen 2019-2020 bestaat Super Serie uit 19 verschillende series, waardoor wij kunnen voorzien in alle gangbare potmaten van 6 cm (2.5”) tot 17 cm (8”). Tevens is onze genetica geschikt voor meerdere bloeiperiodes, we hebben diverse opties van juli tot en met maart.

Verder heeft u de keuze uit veel kleuren, zilverkleurig blad of groen blad en diverse bloemvormen.

“More value by Super Serie”!

Naast Cyclamen Super Serie heeft Schoneveld Breeding de volgende producten in haar assortiment: Primula Touch Me, Primula Paradiso, Primula Perola, Ranunculus Sprinkles en Campanula Florentes.

Cyclamen Open Dagen

Bent u geïnteresseerd en wilt u onze Cyclamen Open Dagen bezoeken? Laat dan uw gegevens achter via het onderstaande formulier!

Categorie: