Open dagen: We zijn er klaar voor

We zijn er klaar voor

We zijn er klaar voor! De Cyclamen Open Dagen 2021 zijn nu echt gestart. Dit jaar bieden we tijdens de Cyclamen Open Dagen meer dan alleen de beste en mooiste Cyclamen. De entree van onze PlantXperience is een zee van kleuren met Cyclamen in alle soorten en maten. We inspireren je graag door te laten zien hoe je deze eyecatchers kunt gebruiken in en om je huis.

Cyclamen Open Dagen
Jaarlijks openen we onze deuren voor jongeplantenkwekers en kwekers tijdens onze Cyclamen Open Dagen. Het hele assortiment staat momenteel prachtig in bloei. Komende weken zijn bezoekers vanuit de hele wereld welkom om een kijkje te nemen in onze kassen. De area managers en teeltondersteuners staan klaar voor een persoonlijke rondleiding.

Leopardo
Natuurlijk staat de Super Serie Leopardo dit jaar weer volop in de schijnwerpers. Deze grootbloemige, hittetolerante Cyclaam is na jaren van testen in onder meer Israël en Italië als ware krachtpatser uit de bus gekomen. De Leopardo is vanaf dit seizoen in zeven kleuren beschikbaar. Je kunt nu jaarrond, waar ook ter wereld, voor elk klimaat een Cyclaam van Schoneveld Breeding krijgen.

Inspiratie
Naast concrete producten in de kassen, pakken we dit jaar uit op het gebied van inspiratie. Want één Cyclaam in een potje op tafel is misschien leuk, je kunt er ook waanzinnige arrangementen mee maken. Door verschillende kleuren te combineren en leuke decoratieve items en andere planten erbij te pakken, kun je een mooie sfeer neerzetten. Bij de ingang van onze PlantXperience laten we je dat graag zien.

Breng een bezoek
En wil je al dat moois met eigen ogen komen bekijken? Kom langs! Maak een afspraak met één van onze area managers of teeltondersteuners via onderstaande button.

Brochure downloaden
De brochure downloaden kan natuurlijk ook. Die vind je via onderstaande button.

Share Button

Categorie: , ,