Website in onderhoud

Wellicht heb je onze nieuwe branding, inclusief nieuw logo, gezien op verschillende platforms. Tegelijkertijd is onze website nu online in oude stijl met nieuwe elementen. We werken op het moment aan de volledige online implementatie van onze nieuwe branding. Terwijl we daarmee bezig zijn verschuift de stijl van de website gaandeweg van oud naar nieuw. Bij Schoneveld Breeding geloven we in het leveren van uitmuntend werk in alles wat we doen. Dat betekent dat we ondertussen een compleet vernieuwde website ontwikkelen. Dat is een complex project dat tijd kost.

Het was een weloverwogen beslissing om onze nieuwe huisstijl inclusief logo te lanceren terwijl de website nog niet volledig klaar is. We hebben de website zoveel mogelijk geüpdatet en werken achter de schermen verder aan een compleet vernieuwde uitstraling. Voor nu vragen we om je geduld. We nodigen je uit om snel terug te komen om onze nieuwe online uitstraling te ontdekken.

Als je ons nieuwe logo wilt ontvangen of vragen hebt over onze nieuwe branding, kun je een e-mail sturen naar marketing@schoneveld.nl.

Share Button

Categorie: , ,